Oheisohjelmaa tilaisuuteenne Hahkialassa!

maanantai 10.04.2017

Oheisohjelmaa tilaisuuteenne Hahkialassa!

Yksi tärkeä asia onnistuneessa tilaisuudessa on onnistunut oheisohjelma. Tässä muutamia esimerkkejä Fenix Ohjelmapalveluilta mainioista vaihtoehdoista kevään ja kesän tilaisuuksiin.

BUBBLE SOCCER
Varma tunnelman nostattaja! Tästä ei jalkapallo enää hauskemmaksi muutu! Unohda tekniset kikkailut ja taidokkaat harhautukset. Hulvaton Bubble Soccer kuplafutis -turnaus nostaa tunnelman kattoon! Epäselvää on enää kuka saa maalin -vai saiko kukaan..
Hinta 450 eur / 1. tunti + 150 eur / lisätunnit alv 10 %

AMAZING RACE Jr
Suuren suosion saavuttanut joukkuekisailumme, jossa tavoitteena on löytää maali ja saapua sinne ensimmäisenä. Mukaansatempaavan hauska kisailu nostaa yhteishengen aivan uudelle tasolle! Kirjallisen kilpailumateriaalin lisäksi joukkueilla on käytössään mm. kamerat ja gps:t. Kesto n 2 tuntia.                                                 Suositeltava ryhmäkoko 10 - 50 hlö.
Hinta 750 eur / 10 hlö + 40 eur / lisählöt + alv 10%

TEAM CHALLENGE
Team Challenge on oiva valinta, kun ei haluta hikeä pintaan, vaan irrottaa ajatukset arjesta mukavan ulkoilun ja hauskan yhdessäolon merkeissä! Osallistujat jaetaan joukkueisiin, jotka leikkimielellä kisailevat monipuolisissa ja hauskoissa peleissä. Lajeina mm. frisbeegolf -taistelu, kuningaskyykkä, nurmikkokeilaus, tasapainolautailu, jenga jne. Kesto 1 -2,5 tuntia, suositeltava ryhmäkoko 10 -200 hlö. Pyydä erillinen tarjous isoille ryhmille.
Hinta 650 eur / 10 hlö + 40 eur / lisählöt + alv 10%

HILPEÄT HEINÄHATUT
Hilpeät maalaiskisat, missä talikko lentää ja maalaisrauha järkkyy.. Hulvaton ja lämminhenkinen kisailu, jonka lajeista bittisukupolvi ei ole ehkä kuullutkaan! Luvassa mm ”miina”kenttä, kottikärryviesti ja lypsykisa.. Kesto noin 2 tuntia, suositeltava ryhmäkoko 10 -100 hlö. Hinta 650 eur / 10 hlö + 40 eur / lisählöt + alv 10 %

HULLUT SUOMALAISET
Nyt turve pöllyää ja ilmakitara raikaa kun Hullut Suomalaiset esittelee rinta rottingilla kummallisia kesätapahtumiamme, joissa kisataan jopa SM- ja MM-tasolla! Toimii mainiosti kansainvälisille osallistujille, mutta lentää se saapas, huuli ja eukko meiltä juroilta suomalaisiltakin! Lajivalikoimaa esim; ”eukon”kanto, saappaanheitto, ilmakitaran soitto, pappamopojen taitorata, rautakankikävely, mölkky, talikonheitto, kullanhuuhdonta, sinapin tarkkuusammunta, mämmin syönti, neppis sekä *ittuilu tai vitsin kerronta! Toteutettavat lajit valitaan aina toiveiden, budjetin sekä keston mukaan.
Suositeltava ryhmäkoko 10 – 200 hlö. Kesto n 2 tuntia.
Hinta alkaen 750 eur / 10 hlö + 40 eur / lisählöt + alv 10 %

« Takaisin