UUTISKIRJE 1 / 2020 


UUDISTETTU RIIHI

Makasiinin alakertaan on avattu uusi kokoustila 22:lle henkilölle. Valoisassa tilassa on boardroom -pöytä ja uusinta uutta oleva kokoustekniikka.


Lue lisää


SAUNA EDISTÄÄ TERVEYTTÄ
Viime vuosina tehdyissä tutkimuksissa on voitu todeta useita terveyshyötyjä, jotka voi saavuttaa saunomalla! Keho rentoutuu, kun lihasjännitykset laukeaa lämmön vaikutuksesta, lisääntynyt sykevälivaihtelu vahvistaa sydäntä, veren tehostunut kierto lisää verisuonien joustavuutta, verenpaine laskee, mieli rentoutuu ja niin muisti kuin vastustuskyky paranee. Ja kaiken kruunaa lisääntynyt endorfiinihormonin tuotanto, joka lisää hyvänolon tunnetta.

Juuri näistä syistä ja upeiden maisemien takia kannattaa varata saunailta Hahkialasta.

Meiltä löytyy sauna joka lähtöön, joten vain tilaisuutesi luonne määrittää minkä niistä valitset! Hahkialan Kartanon puolella on Kultarannan kopioksi 60 -luvulla rakennettu presidentillinen sauna, jonka puulämmitteiset löylyt hellii kylpijää. Panorama -saunan lauteilta avautuu upea maisema Kirrisen järvelle ja saunojen välissä olevassa takkatuvassa voi viettää iltaa porukalla Kartanon keittiön herkkuja nauttien. Saunan lomassa voi ihastella tähtitaivasta lämpimänä höyryävässä paljussa.

Lisärentoutusta tuo Chymoksen vanhasta marjaviinitynnyristä tehdyt hulppean kokoinen palju, joihin mahtuu pieni ryhmä kerrallaan (noin 12 henkilöä).
Varmista ryhmäsi hyvinvointi ja muista varata sauna paljuineen kokouksen lomaan.


LÄHIKALAA LÄHIJÄRVILTÄ
Nuori ammattikalastaja, Konsta Kankaala, suuntaa hydrokopterillaan järven selälle nostamaan kuhaa. Onneksi sitä nousee hyvin ja
me Hahkialassa voimme ilahduttaa asiakkaitamme ”lähikalalla”. Sesongin mukaan pannulle päätyy kuhaa, ahventa, haukea tai muikkuja. Konsta on toiminut Hauhon Järvituotteen yrittäjänä reilut viisi vuotta, jonka ajan olemme saaneet nauttia suoraan keittiöön toimitetusta kalasta. Tervetuloa maistamaan kartanon kuhaa valkoviinivoikastikkeella tai sahramilla maustettuna.


VIRKISTÄVÄ KOKOUS VILLA HAHKIALASSA
Haluaisitko, että kokouksen tunnelma on rento ja miljöö inspiroiva? Villa Hahkiala tarjoaa loistavat puitteet pienemmille ryhmille
kokouksiin ja virkistyspäiviin. Hulppeat järvinäkymät, oma rauha ja luonnon läheisyys inspiroi osallistujia ja Hahkialan Kartanon herkut hellii
vatsaa.

Katsasta kalenteria ja hyödynnä kevättalven tarjous Villa Hahkialaan.

Päiväkokous (klo 8.00 – 17.00), HINTA 569 € (sis. alv)
Hinta sisältää: tilavuokra, loppusiivous, WLAN & tykki ja ateriapaketti 8:lle

Ateriapakettiin kuuluu: tulokahvit suolaisella, keittolounas ja kahvitarvikkeet, iltapäiväksi kahvitarvikkeet sekä makea leivonnainen.

Kahden päivän kokous (1. pvä klo 8.00 – 2. pvä 17.00), HINTA 1324 € (sis. alv)
Hinta sisältää: tilavuokra, liinavaatesetti pedattuna & pyyhe 8:lle, loppusiivous, WLAN & tykki ja ateriapaketti 8:lle

Ateriapakettiin kuuluu: tulokahvit suolaisella, 2 x keittolounas ja kahvitarvikkeet , 2 x Iltapäiväksi kahvitarvikkeet sekä makea leivonnainen, lämmin iltapala ja Kartanon kakku sekä aamiaistarvikkeet.

Tarjoushinnat ovat voimassa maanataista-perjantaihin 30.4.2020 asti. Mainitse varatessa VILLAKEVÄTTALVI20.

Huomioithan, että Villalla ei ole anniskeluoikeuksia, joten omien juomien tuonti on sallittua.
Villalla on kolme kahden hengen makuuhuonetta, iso tupa, oleskelutila ja puulämmitteinen sauna. Lisämaksusta palju.


TARJOILE FASAANIN RINTAFILEIDEN KERA.
Kauniit  raitajuuret tuovat annokseen lisäväriä vitamiinien kera ja kepeällä marinadilla  höystettynä kotimainen juures on parhaimmillaan.

RAIKASTA RAITAJUURELLA
Kuori ja siivuta 4-6 raitajuurta ohuiksi viipaleiksi. Kiehauta eri väriset vuorollaan lisäten keitinveteen 2 rkl etikkaa, 2 rkl sokeria ja ripaus suolaa. Keitä muutama minuutti ja anna jäähtyä keitinvedessä niin värit säilyvät parhaiten. Valmista marinadi sekoittamalla ainekset keskenään ja anna maustua n. 30 minuuttia. LIsää marinadi raitajuurten päälle tarjoiluvaiheessa.

MARINADI
Yhden sitruunan mehu
Yksi punainen tai vihreä chili
2 rkl raastettua inkivääriä
n. 1 dl korianteria silputtuna
½ dl soijakastiketta
1 rkl juoksevaa hunajaa
3 tl  seesamiöljyä

KOKOUSTILA RIIHI

KARTANON PANORAMA-SAUNA

KALASTAJA KONSTA KANKAALA

VILLA HAHKIALA