Ylen saunapäivä Hahkialassa 27.7.2019

Hahkiala mukana Ylen saunapäivässä 27.7.2019

Ylen kesän kärkikampanja Saunapäivä juhlistaa saunaa ja saunomista myös Hahkialassa!


Rannassa poppi soi, pehmeä rantalentiskenttä kutsuu pelaamaan ja oheisohjelmat viihtymään. Naisille ja miehille on omat saunat ja päivän aikana vaihdamme vuoroja, jotta niin naisilla kuin miehillä on mahdollisuus koea kummankin saunan löylyt! Tervetuloa yksin, kaksin tai vaikka porukalla!

Saunojen takaa siintää Hahkialan barokkikartano ja viereisellä laitumella käyskentelee ylämaankarja. Kartanon rantasauna rakennettiin Kultarannan tarkaksi kopioksi 1965. Presidentillinen sauna lämpiää perinteisesti puilla ja lauteille mahtuu 15 henkilöä. Sauna sai laajennusosan 2014. Uuden Panorama -saunan lauteilta avautuu isot ikkunat järvelle ja kiuas on yksi Suomen suurimmista heti-valmis -kiukaista. Lauteille mahtuu 10 henkilöä. Saunojen yhteydessä on suihku- ja pukeutumistilat.

Edessä olevalta terassilta avautuu upeat järvimaisemat ja sateen sattuessa voi nauttia takkahuoneen tunnelmasta. Isolta laiturilta on helppo pulahtaa raikkaaseen Kirrisenjärveen. Naisille ja miehille on omat saunat ja päivän aikana vaihdamme vuoroja, jotta niin naisilla kuin miehillä on mahdollisuus kokea kummankin saunan löylyt!

Saunojen takana on iso parkkipaikka, jonne pyydämme ajamaan varoen ylämaankarjan laitumen läpi tulevaa tietä pitkin! Jos tulet kävellen tai pyörällä niin pyydämme saapumaan kartanon kohdalta alas tulevaa kävelykujaa pitkin.

AUKI: klo 15 -22
Presidentillinen sauna naisille klo 15-18 & miehille klo 18-22
Panorama -sauna miehille klo 15-18 & naisille klo 18-22

Klo 17-17.45 Fysioterapia Loikan Jenni Kyyrö ohjaa halukkaille ilmaisen lihashuoltojumpan (oma jumppamatto mukaan). 

Klo 19-21 rannan valtaa Villin Lännen meininki ja innokkaat pääsevät kokeilemaan ilmaiseksi niin lassoamista kuin kullan huuhdontaa Jennin ja Jarin opastuksella.

HINTA: Aikuiset 6 € ja lapset 3 € (4-12 v)
KENELLE: Naisille ja miehille omat saunat/vuorot
LAUTEILLE MAHTUU: 25

ENNAKKOILMOTTAUTUMINEN: Ei tarvita
PUKUKOODI: Uimapuku, Oma pyyhe mukaan, Oma pefletti mukaan

TARJOILUA: Hahkialassa on A -oikeudet, joten omien juomien ja virvokkeiden sekä ruokien tuonti ei ole sallittua. Rannassa palvelee pop up -baari ja grillistä voi ostaa pientä suolaista purtavaa.

Tutustu Hahkialan saunoihin:
https://www.hahkiala.com/saunamaailma

#saunapaivayle #hahkialankartano #hahkiala #saunapäivä #hahkialankesä #visithauho

Lämpimästi tervetuloa Hahkialan lauteille!

Lue lisää Ylen saunapäivä -tapahtumasta: www.yle.fi/saunapaiva

0 0
Feed