Juhlapalvelut Hämeenlinnassa

Kun toiveena on parasta, ovat Hahkialan Kartanon tilat, ystävällinen palvelu ja ainutlaatuiset tarjottavat sitä mitä etsit. Hahkiala on oikea valinta, kun yksityisyys ja aidot asiat merkitsevät. Loistokkaan kartanomiljöömme vieraanvaraisuudesta ovat nauttineet myös presidentit ja muut maamme merkkihenkilöt. Meillä Hahkialassa palvelun laatuun panostetaan vahvasti.

 

Olemme avoinna tilauksesta vähintään kymmenen hengen seurueille ja suunnittelemme tilaisuutenne toiveidenne mukaan, meillä asiakas on aina pääroolissa.

 

Vietä ikimuistoiset kartanojuhlat!

Kartanon päärakennuksessa on tilaa jopa 100-130 hengen illallisille. Suurimpaan yhtenäiseen tilaan mahtuu 32 henkilöä ja yhdistämällä kaksi vierekkäistä tilaa, on paikkoja käytettävissä 60. Upeaan Musiikkisaliin mahtuu 40 konserttivierasta.

 

Pihapiirissä olevaan Viljamakasiiniin voidaan kattaa maalaiskahvit sadalle henkilölle tai järjestää Klubi-konsertti 80 henkilölle yläkerran Makasiinissa. Viljamakasiini on myös loistava teemajuhlien ja pikkujoulujuhlien pitopaikka. Järjestämällä tilaisuutesi Hahkialassa keräät varmasti kutsuvieraidesi lämpimät kiitokset!

 

Muuntuvat juhlatilat

Monipuoliset juhlatilat soveltuvat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Miten olisi yksityinen konsertti 1800-luvun flyygelin siivittämänä, karonkka historiaa henkivien maalausten keskellä, ikimuistoinen illallinen trofeiden seurassa, juhlavat merkkipäivät kristallikruunun säihkeessä, puutarhajuhlat ruusupuutarhan katveessa tai uuden traktorimallin lanseeraus maalaishenkisessä Siilo-hallissa?

 

Häävastaanottoja järjestämme järven vastarannalla Uiskolassa, missä puitteet soveltuvat parhaiten häätilaisuuden luonteeseen.

 

Ohjelmapalvelut tilaisuuden luonteen mukaan

Halutessanne järjestämme innostavaa ohjelmaa tapahtumaanne. Olemme valinneet luotettavia yhteistyökumppaneita, lisätietoa heidän ohjelmatarjonnasta voitte lukea täältä.

 

Tilaa riittää – katso tilakapasiteettimme tarkemmin!

 

Hahkialan juhlatilat Hämeenlinnassa muotoutuvat moneen tarkoitukseen. Myyntipalvelumme opastaa mielellään sopivien tilojen kokoamisessa. Tutustuthan myös tarkemmin tilakapasiteettiimme täällä.

Jätä tarjouspyyntö
Tutustu Hahkialan turvallisuusohjeisiin Tutustu Hahkialan turvallisuusohjeisiin

Runsas juhlamenu viimeistelee tilaisuuden

Hahkialassa herkutellaan kuin herrasväki, ja gourmet-ruokaa tarjoillaan niin valkoliinaisten pöytien ääressä kuin ulkoilmassa porisevista padoista. Syksyn saapuessa tunnelmalliset rapujuhlat katetaan Lasikuistille tai puutarhaan, asiakkaan toiveiden mukaan.

Juhlamenut

Tutustu Hahkialan Kartonon vietteleviin menuvaihtoehtoihin. Kokosimme oheen neljä ylellistä juhlamenuuta, jotka sopivat esimerkiksi yritysjuhlien tai syntymäpäivien tarjottaviksi.

Päärakennuksen juhlatilat

Ruokasali

Alakerrassa sijaitsevasta Ruokasalista on kauniit näkymät barokkipuutarhaan. Salia komistaa upea 1900-luvun alun kaakeliuuni. Tiloja yhdistämällä saadaan paikkoja reilusti lisää myös isommille ryhmille, kuten yritysvieraille ja syntymäpäivävieraille.


32 asiakaspaikkaa.

Lasikuisti

Lasikuistilta avautuvat upeat näkymät puiston halki, jonka takana näkyy Hauhon kaunis keskiaikainen kivikirkko. Lasikuisti soveltuu pienimuotoisten illallisten pitopaikaksi ja syksyisiin rapujuhliin. Lasikuistilla tunnelmoit niin raikkaassa kesäillassa kuin viilenevissä syyshämärissä.


12 asiakaspaikkaa.

Musiikkisali

Yläkerrassa olevaa Musiikkisalia komistavat upean konserttiflyygelin lisäksi kaksi koristeellista kaakeliuunia 1900-luvun alusta. Tila toimii loistavasti juhlallisempien illallisten tai yksityisen konsertin pitopaikkana.


24 asiakaspaikkaa.
40 konserttipaikkaa.

Makasiinin juhlatilat