Kartano

Elä hetki Hahkialassa – yksilöllisesti

Hahkialan Kartano tarjoaa vierailleen valoa, tilaa ja menneen maailman tyyliä nykymukavuuksin. Anna hiljaisuuden virkistää Hämeen sydämessä, kolmen järven keskellä Hauholla. Hahkiala sijaitsee vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, tunnin päässä Tampereelta ja Lahdesta.

Toimimme tilausperiaatteella ja olemme avoinna min. kymmen hengen ryhmille.

Tervetuloa kokemaan uniikki kartanomiljöö ja lämmin tunnelma!

Historiallisia vieraita ja eksklusiiviset tilat

Kartanon vieraanvaraisuudesta ovat vuosien saatossa nauttineet niin presidentit kuin muut historiamme merkkihenkilöt. Päärakennuksen majoitushuoneet on nimetty Hahkialassa vierailleiden presidenttien mukaan. Majoittua voi Rytin, Relanderin, K.J. Ståhlbergin, Ester Ståhlbergin, Kallion tai Svinhufvudin huoneessa. Myös kartanon vanhan omistajasuvun serkun, Aino Sibeliuksen, mukaan on nimetty huone ja Sibelius itse on jättänyt käynneistään merkinnän Finlandia Hymnin sävelin vieraskirjaamme.

Kulttuurihistorialliset tilat on uudistettu vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Kokoustaa voi niin Oikeuskanslerin vanhassa makuuhuoneessa kuin yli 100 vuotta vanhassa Makasiinissa.

Historialliset löylyt nautitaan Kartanon rantasaunalla, joka on kopio "Kultarannan" rantasaunasta.

Kapasiteetti

Majoituskapasiteetti:
45 vuodepaikkaa

Kokouskapasiteetti:
10-70 henkilöä

Ravintolakapasiteetti:
10-150 henkilöä

Puutarhajuhlat tai coctailtilaisuus:
10-200 henkilöä

2000-luvun Hahkiala

Vuonna 2001 nykyisen toimintansa aloittanut Hahkiala on moderni maa- ja metsätaloustila, joka tarjoaa tilauksesta puitteet erilaisille tapahtumille kauniissa kulttuurihistoriallisessa miljöössä.

Kartanon 8 erilaista tilaa tarjoavat toimivat puitteet niin 10 hengen palaveriin kuin 150 hengen illallisiin.

Hahkialan isäntä on uudistanut muunneltuun ruotsalaiseen barokkityylin rakennetun kartanon, pihapiirin, rakennukset ja ympäröivän barokkipuutarhan alkuperää sekä luontoa kunnioittaen. Kesäinen hetki puutarhassa onkin kuin pieni aikamatka kartanon ensimmäisen omistajan kotimaahan, 1600-luvun Ranskaan.

Tutustu esitteisiimme: