Kokous Hämeenlinnassa

Hahkialan Kartanossa on valoa, tilaa ja tyyliä. Ainutlaatuiset tilat, joustava palvelu ja Kartanon keittiön herkut luovat toimivat puitteet niin isoille kuin pienille kokouksille ja tapahtumille. Kartano on avoinna tilauksesta vähintään kymmenen henkilön ryhmille ja se on vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön.


Kokoustilat

Valittavana on kolme tunnelmaltaan erilaista kokoustilaa, joissa on luokkamuodossa tilaa 28–70 kokousvieraalle. Pienempiä kokous- ja ryhmätyötiloja on neljä. Kaikissa tiloissa on luonnonvalo ja ne sijaitsevat joko Kartanon päärakennuksessa tai yli 100-vuotiaassa Viljamakasiinissa. Pihapiirin Viljamakasiinissa sijaitsee Siilo-halli, jossa onnistuvat niin isojen koneiden lanseeraukset kuin vauhdikkaat teemajuhlat.


Hahkialan monipuolinen kokoustilatarjonta palvelee niin 10 hengen pienryhmiä kuin 70 hengen isompia tilaisuuksia. Päärakennuksessa sijaitsevat Oikeuskanslerin Sali, KF Kabinetti, Kirjasto ja Lasikuisti.


Pihapiirissä olevassa Viljamakasiinissa sijaitsevat kokoustilat Makasiini, Riihi ja Siilo-halli. Kaikissa tiloissa on luonnonvalo ja WLAN-yhteys. Kokous- ja ryhmätyötilamme muuntuvat toiveesta asiakkaidemme tilaisuuksien mukaan.

Hybridikokous 

Vaddion soundbar 95 € /pvä

Me Hahkialassa haluamme varmistaa, että asiakkaidemme kokous tai valmennus on toimiva silloinkin, kun osa tiimistä on saman pöydän ääressä maaseudun rauhassa ja osa etäyhteyksien kautta mukana. Tarjoamme lisäpalveluna Vaddion soundbar -järjestelmän, jossa on kamera, kaiutin ja mikrofoni yhdessä kompaktissa kokonaisuudessa. 


Yhteys etäosallistujille onnistuu kaikkien yleisempien etäyhteysalustojen, kuten Teams tai Zoom, kautta ja näin myös etänä osallistuvat saavat täyden osallistumiskokemuksen. 


Myös laajemmat kokonaisuudet järjestyvät yhteistyökumppanimme, Torvisen Showtekniikan, kautta ja huomioithan, että hybridikokousvälineistö tulee aina varata ennakkoon.

Kokouksia siivittävää ohjelmaa

Upea barokkipuutarha ja sijainti kolmen järven keskellä mahdollistavat monipuolisten aktiviteettien yhdistämisen kokoukseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään tilaisuuteenne liittyvissä järjestelyissä. Tutustus myös ohjelmapalveluihimme.

Rento yhdessäolo viimeistelee päätökset 

Keräsimme oheen kattavan ohjelmapaketin, joista löydät ryhmällesi sopivaa ohjelmaa kokousten lomaan. Miten olisi grillikoulu tai Simway Hunt - länkkärikisailu tai jokin yhteistyökumppaneidemme järjestämä aktiviteetti: ratsastus, terveys- ja kuntotestit tai safariajelu? Tutustu myös Saunamaailmaamme.


Liitä kokoukseesi ruokaelämys maisemassa.

Kokousta turvallisesti Hahkialassa Tutustu Hahkialan turvallisuusohjeisiin

Päiväkokouspaketti

  • Tulokahvi / tee ja suolainen kahvileipä
  • Kartanon lounas
  • Iltapäiväkahvi / tee ja makea kahvileipä

Hinta: 41 €/hlö (sis. alv)
Kokoustila veloitetaan erikseen valitsemanne tilan mukaan.

Jätä tarjouspyyntö

Kahden päivän kokouspaketti majoituksella

  • Tulokahvi / tee ja suolainen kahvileipä
  • Kartanon lounas kahtena päivänä
  • Iltapäiväkahvi / tee ja makea kahvileipä kahtena päivänä
  • Aamiainen 2. päivänä
  • Majoitus kahden hengen huoneessa

Hinta: 156 €/hlö (sis. alv)
Kokoustila, valinnaiset saunapalvelut ja illallinen veloitetaan erikseen tilauksenne mukaan.

Hahkialan Kartano - Toimistosissien yhteystyökumppani

Tutustu kokoustiloihimme

Oikeuskanslerin sali

Päärakennuksen suurin kokoustila on yläkerrassa sijaitseva Oikeuskanslerin Sali. Tila oli aikoinaan oikeuskanslerin makuuhuone ja tilaa koristaakin kaunis 1900-luvun alun kakluuni. Kokouksen taukokahvit katetaan sujuvasti viereiseen Musiikkisaliin, kristallikruunun loisteeseen. 

Kokoustilassa fläppitaulu, muistiinpanovälineet, valkokangas, videotykki ja Bluetooth -kaiutin.

 

TilaHlömäärä
U-muoto24
Ryhmäpöydät24

Luokkamuoto

40
Teatteri60
Tilan koko

77 m2

Makasiini

Vuonna 1911 valmistuneen Viljamakasiinin yläkerrassa sijaitsee Hahkialan suurin kokoustila, Makasiini. Tunnelmallisen tilan kattoparrut henkivät maalaisromantiikkaa ja kokousrauha on taattu. Taukokahvit kateaan tilan edessä olevaan suureen aulaan, jota voi myös käyttää ryhmätyötilana.

Kokoustilassa fläppitaulu, muistiinpanovälineet, valkokangas, videotykki, Bluetooth -kaiutin ja äänentoistolaitteisto.

 

TilaHlömäärä
U-muoto40
Ryhmäpöydät48

Luokkamuoto

70
Teatteri100
Tilan koko

117 m2

Kirjasto

Päärakennuksen alakerrassa sijaitseva historiallinen Kirjasto toimii hyvin 4-8 henkilön kokoukseen tai neuvotteluun. Seiniä koristavat trofeet yhdessä 

vuosisadan alun kirjojen kanssa luovat aivan erityisen tunnelman tilaan. Kokousvälineistö toiveiden mukaan.

 

TilaHlömäärä
U-muoto-
Neuvottelupöytä8-10

Luokkamuoto

-
Teatteri-
Tilan koko

42 m2

Riihi

Viljamakasiinin alakerrassa sijaitsee Riihi. Valoisassa Riiihessä on iso neuvottelupöytä, jossa tilaa 22:lle kokoustajalle. Tilassa 75" näyttö HDMI-liitännällä.

 

TilaHlömäärä
U-muoto-
Neuvottelupöytä22

Luokkamuoto

-
Teatteri-
Tilan koko

42 m2

Siilo-halli

Viljamakasiinin alakerrassa sijaitsevassa, neljä metriä korkeassa hallissa onnistuvat erilaiset näyttelyt sekä tilaa vievät kone- ja tuote-esittelyt. Tilan päädyssä on koko seinän mittainen nosto-ovi, joten autojen ajaminen tilaan onnistuu helposti. Siilo-halli tuo tilaisuuteesi oman ripauksensa.  

Kokousvälineistö toiveiden mukaan.

 

TilaHlömäärä
U-muoto-
Ryhmäpöydät-

Luokkamuoto

-
Teatteri150
Tilan koko

117 m2

KF-Kabinetti

Päärakennuksen alakerrassa sijaitsevassa kabinettimaisessa tilassa on kiinteä neuvottelupöytä. Tila soveltuu parhaiten neuvotteluihin ja ryhmätyötilaksi. Kokousvälineistö toiveiden mukaan.

 

TilaHlömäärä
U-muoto-
Neuvottelupöytä8

Luokkamuoto

-
Teatteri-
Tilan koko

24 m2

Yhteydenotto

Tilaan Hahkialan uutiskirjeen