HAHKIALAN KARTANON MINILOMAT


Lumoava Hahkialan Kartano Hämeen sydämessä, kolmen järven keskellä, Hauholla avaa ovensa yksittäisille matkaajille teemaviikonloppuina.

Piristä viikkoasi elämyksellisellä kartanovisiitillä Etelä-Suomessa. 

 

Hahkialan Kartano henkii barokkia Ranskan tyyliin, mutta lomailet kuitenkin lähellä ja turvallisesti. Meillä pääset nauttimaan historiallisen kartanon uniikista miljööstä ja vieraanvaraisuudesta, kuten ovat tehneet monet presidenttimme ja Jean Sibelius aikoinaan.

 

Majoitut korkeatasoissa vierastalon hotellihuoneissa, joissa mieli lepää rauhoittavaa maalaismaisemaa katsellessa. Aamiaista ja illallista nautitaan kartanon päärakennuksessa kristallikruunujen loisteessa seinillä olevien muotokuvien kertoessa omaa tarinaansa.

 

Anna itsellesi ikimuistettava irtiotto arjesta ja saavu hetkeksi Hahkialan väen hellään huolenpitoon läheistesi kera!

 

Taste of Slow Häme -ruokamatkailutuote

Nauti maaseudun rauhasta, hämäläisestä vieraanvaraisuudesta ja aidoista elämyksistä Järvi-Suomen sydämessä, Hämeenlinnan Hauholla. Taste of Slow Häme tarjoaa läpileikkauksen hämäläisten kartanoiden, perinteisten maatilojen, kiireettömän elämäntavan sekä paikallisten ruokaelämysten maailmaan, tämä jos mikä on suomalaista luksusta parhaimmillaan!

Seuraava Taste of Slow Häme viikonloppu on 1. – 3.10.2021

Lue lisää ainutlaatuisesta paketista

 

Hahkialan tapahtumat

Hahkiala on avoinna pääasiassa tilauksesta ryhmille. Järjestämme muutamia kertoja vuodessa teemaviikonloppuen lisäksi erilaisia yleisötapahtumia kuten Herkkujen Yö heinäkuussa ja Joulunavaus marraskuussa.

Lue lisää Hahkialan tapahtumista