Ohjelmapalvelut Hämeenlinnassa

Hahkialan Kartanon sijainti kolmen järven keskellä ja sitä ympäröivä luonto antavat mahdollisuuden mitä moninaisempiin elämyksiin avantouinnista petankkiin ja jousiammunnasta mönkijäsafariin. Teemme yhteistyötä valikoitujen ohjelmapalveluyrittäjien ja muusikoiden kanssa. Yhteistyökumppanimme tulevat lähialueelta, joten niin kartanon tilat kuin pihapiiri ovat tulleet heille tutuiksi vuosien saatossa. 


Luotettavat yhteistyökumppanimme vastaavat mielellään päivän ja illan ohjelmatarjonnasta täydellä asiantuntemuksellaan.


Kartanon omat oheisohjelmat kuten grilli- ja suklaakoulu, laavupatikka nokipannukahvien kera sekä laavuruokailut tuovat oman lisänsä tilaisuuteenne. Kokouksen yhteyteen suosittelemme esimerkiksi virkistävää taukojumppaa. Kartanon rannassa oleva rantalentopallokenttä sekä lajitelma pihapelejä ovat vieraidemme käytössä veloituksetta.


Ohjelmaa yhteistyökumppaneidemme järjestämänä

Hahkialan Kartono tekee yhteistyötä paikallisten osaajien kanssa. Tarkasti valikoidut ja tutut yhteistyökumppanimme mahdollistavat mitä erilaisempien tempauksien järjestämisen. Aktiviteetit sopivat mainiosti niin yksityistilaisuuksien kuin yritystapahtumien oheen. Voit valita esimerkiksi suositun terveys- ja kuntotestin tai jonkin muun elämyksellisen ohjelman, kuten ratsastuksen tai safariajelun. Autamme mielellämme sopivan ohjelman muodostamisessa.


Terveys- ja kuntotestit


Hahkialan Uiskolassa, Kirrisen järven vastarannalla, testataan ryhmänne kuntoa ja stressitasoa. Osa testeistä on mahdollista tehdä myös Hahkialan Kartanon puolella. Testit suorittaa joko fysioterapeutti tai liikunta-alan ammattilainen.


Valittavananne ovat seuraavat testit:

  • UKK-kävelytesti
  • UKK-tuki- ja liikuntaelinten kuntoetsti
  • Firstbeat Hyvinvointianalyysi
  • Selkätesti (Spinal Mouse -mittausmenetelmällä)
  • Sydämen kuntotesti (Cardioscan EKG -mittarilla)
  • Dynaaminen tasapainotesti (MFT S3 -laitteella)
  • Lihaskunnon testi
  • Aerobisen kunnon testi

Elämykselliset ohjelmat


Vauhdikkaita elämysohjelmia ja jännittäviä iltaohjelmia tarjoaa seuraavat yhteistyökumppanimme. Tutustu ystävällisesti tarkemmin heidän tarjontaansa linkkien kautta.


Fenix Ohjelmapalvelut Oy
Luovat Workshopit
Burn Out City
Huwitus
Action Factory / Suomen TilausAktiviteetit Oy
Hauhon Kukkapalvelu
Tapahtumatuotanto Voltti
Mustilan Farmi
Elämyspalvelut M. Suhonen
Pianotaiteilija Tuomas Nikkanen
Hauhon Liikenne
Hämeen Limusiini
Vilman Varpaat

Hahkialan Kartanon oheisohjelmatarjonta

Kaikki alla olevat ohjelmat ovat kestoltaan noin 1–2 tuntia ja räätälöidään sopimaan ryhmänne muun aikataulun oheen. Minimihenkilömäärä on 10 henkeä. Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.


Grillikoulu


Kokkimme opastuksella valmistetaan marinadit grillattaville tuotteille, joita nautitaan grilli-illallisen yhteydessä. Osallistujat saavat mukaansa Kartanon reseptivihkosen, jonka ohjein kesäisten herkkujen valmistus on helppoa myös kotona!


Hinta alkaen: 90 €/hlö (sis. opastus, illallinen ja materiaalit)


Suklaakoulu


Sukellamme suklaan saloihin kokkimme opastuksella ja harjoittelemme tryffeleiden valmistamista. Itse tehdyt tryffelit pakataan kauniisiin rasioihin kotiin vietäviksi.


Hinta alkaen: 65 €/hlö (sis. opastus, raaka-aineet ja materiaalit)


Hahkialan Mestarikokki -kisailu


Kisailu tapahtuu 4–10 hengen ryhmissä ja jokainen ryhmä valmistaa saamiensa esitietojen avulla ennakkoon sovitun ruokalajin. Valmiit annokset tuomaroidaan, joiden perusteella juhlistetaan voittajajoukkuetta!


Hinta: 50 € / hlö (sis. opastus ja raaka-aineet)


Laavupatikka ja tikkupullan paisto


Laavupatikka ja tikkupullan paisto -ohjelmakokonaisuus vie osallistujat reippaalle patikointiretkelle Hahkialan Kartanon laavulle oppaan johdolla kauniisiin maalaismaisemiin. Perillä paistellaan herkulliset tikkupullat ja nautitaan kuumat nokipannukahvit.


Hinta: 500 €/max 10 hlöä ja 1000 €/max 20 hlöä (sis. opas, tikkupullakahvit)


Laavuruokailu Hahkialan Kartanon rantalaavulla


Laavuruokailu Hahkialan Kartanon rantalaavulla sisältää kävelyn Kartanon rantalaavulle, missä nautitaan loimuavan nuotion ääressä herkullista ruukkuruokaa sekä nokipannukahvit.


Hinta: 600 €/max 10 hlöä ja 1200 €/max. 20 hlöä (sis. laavuruokailu, kahvit)


Hahkialan Pihapelit


Nautitaan ulkoilmasta Kirrisen rannassa ja kisaillaan pihapelien mestaruudesta kisäemännän johdolla.


Hinta: 600 €/max. 20 hlöä (sis. ohjatut pihapelit)


Paketit ryhmille – tutustu myös muihin ryhmille tarkoitettuihin kokonaisuuksiin tästä.


Muuta ohjelmaa yhteistyökumppaneidemme järjestämänä, katso tästä.


Varaukset ja tiedustelut – katso yhteystietomme tästä.