Ohjelmapalvelut Hämeenlinnassa


Hahkialan Kartanon sijainti kolmen järven keskellä ja sitä ympäröivä luonto antavat mahdollisuuden mitä moninaisempiin elämyksiin avantouinnista petankkiin ja jousiammunnasta mönkijäsafariin. Teemme yhteistyötä valikoitujen ohjelmapalveluyrittäjien ja muusikoiden kanssa. Yhteistyökumppanimme tulevat lähialueelta, joten niin kartanon tilat kuin pihapiiri ovat tulleet heille tutuiksi vuosien saatossa.

Luotettavat yhteistyökumppanimme vastaavat mielellään päivän ja illan ohjelmatarjonnasta täydellä asiantuntemuksellaan.


Kartanon omat oheisohjelmat kuten grilli- ja suklaakoulu, Simway Hunt -simulaattori sekä laavuruokailut tuovat oman lisänsä tilaisuuteenne. Kartanon rannassa oleva rantalentopallokenttä sekä lajitelma pihapelejä ovat vieraidemme käytössä veloituksetta.

Esimerkkejä oheisohjelmista


Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero

Koukuttava SIMWAY HUNT -kisailu

Sisätilassa käytävä ja varmasti hauska tiimikisa vie osallistujat Villin Lännen maisemiin tai ampumaradalle. Kisata voi ampuen nousevia tauluja, baaritiskin pulloja tai savikiekkoja. Metsästyksestä kiinnostuneille ryhmille on tarjolla myös kisa riistapolulla ja useita kymmeniä eri jahteja. Kerro vain toiveesi ja me räätälöimme ohjelman sisällön ryhmän toiveiden mukaan. Vetäjänä toimii Hahkialan riistanhoitaja, joten olette hyvissä käsissä! 

Ohjelman kesto n. 1,5-2 h.
Hinta alkaen: 500 € / 10 hlö + 35 € / lisählö


Suklaakoulu

Sukellamme suklaan saloihin kokkimme opastuksella ja harjoittelemme tryffeleiden valmistamista. Itse tehdyt tryffelit pakataan kauniisiin rasioihin kotiin vietäviksi.
Hinta alkaen: 65 €/hlö


Hahkialan Mestarikokki -kisailu

Kisailu tapahtuu 4–10 hengen ryhmissä ja jokainen ryhmä valmistaa saamiensa esitietojen avulla ennakkoon sovitun ruokalajin. Valmiit annokset tuomaroidaan, joiden perusteella juhlistetaan voittajajoukkuetta!
Hinta alkaen: 50 € / hlö


Laavuruokailu Kartanon rantalaavulla

Laavuruokailu Hahkialan Kartanon rantalaavulla sisältää kävelyn Kartanon rantalaavulle, missä nautitaan loimuavan nuotion ääressä herkullista ruukkuruokaa sekä nokipannukahvit.
Hinta alkaen: 550 € / 10 hlöä + 50 € / lisählö

Yhteistyökumppanien TOP 5 

Ohjelmapalvelu Loikan Villi Länsi goes Hahkiala

Lähdetään porukalla matkalle Villiin Länteen! Tapaa liki aidot länkkärit ja inkkarit ja kohtaa oma sisäinen villiytesi. Testaa toimiiko tiimisi yhteishenki ja kenellä on tiimin vakain käsi. Onnistuuko lassoaminen ja villihevosen varustaminen vai jatkuuko matka kohti saluunaa jalkapelillä. Kumiseeko taskussa Kirrisen tuulen huuhtoma tyhjyys vai löytyikö oikea kulta-aarre. Villi länsi on täynnä huumoria, tiimihenkeä ja tietysti totista kamppailua. Lajit: lassoaminen, ratsun varustaminen, Wild Wild West -simulaattori & kullan huuhdonta. Kesto: 1,5-2 h.
Hinta alkaen: 650 € / 10 hlöä + 45 € / lisählöFenix ohjelmapalvelun Amazing Race Jr

Suuren suosion saavuttanut vauhdikkaan liikunnallinen joukkuekilpailu, jossa joukkueiden tehtävänä on selviytyä ensimmäisenä maaliin. Joukkueet etenevät kilpailussa jalan, suorittamalla pihapiiriin ja lähiympäristöön sijoitettuja tehtäväpisteitä, arvoituksia ja kätköjä. Matkan varrella joukkueet kohtaavat niin kassakaappeja kuin lukittuja salkkujakin. Joukkueiden sisäiset toimintasuunnitelmat, työnjako ja yhteistyö ovat tärkeässä osassa. Tehtävät ovat ennen kaikkea hauskoja, yhteishenkeä vahvistavia pulmia, kätköjä ja toiminnallisia tiimitehtäviä. Kesto noin 2 h. 

Hinta alkaen: 850 € / 10 hlö + 45 € / lisählöt.Luovien Workshoppien TEAM WORK IS NOW ART WORK!®

Luovan maalaamisen keinoin toteutetaan unohtumaton workshop, jossa yhteiset ideat luovat pohjan taideteoksille. 

Hinta alkaen: 1100 € / 20 hlöäTapahtumatuotanto Voltin Hahkiala Experience

Hahkiala Experience -mobiilisuunnistuspeli on uusi, Tapahtumatuotanto Voltin kehittelemä, tiimikisailu kestoltaan 

noin 1,5 tuntia. Suunnistus koostuu noin 20 erilaisesta virtuaalirastista, joiden kysymykset ja tehtävät liittyvät upean Hahkialan Kartanomiljöön monivaiheiseen historiaan. Toteutuksessa käytetään puhelimeen ladattavaa, 

käyttäjä- ystävällistä ActionTrack-mobiilisovellusta. 

Tiimihengen ja ongelmanratkaisukyvyn kehitystä parhaimmillaan! 

Hinta alkaen: 600 € / 10-30 hlöä


Pianotaiteilija Tuomas Nikkasen klassisen musiikin matinea
Hämeenlinnalainen pianotaitelija Tuomas Nikkanen vie kuulijat ikimuistoisiin tunnelmiin kattokruunujen alla. Ohjelmasisällöksi voi valita yhden seuraavista vaihtoehdoista: Sibelius, Kuula, Merikanto tai tarinallinen matinea.
Hinta alkaen: 40 € / hlö

Terveys- ja kuntotestit Uiskolassa

Uiskolassa, Kirrisen järven vastarannalla, testataan ryhmänne kuntoa ja stressitasoa. Osa testeistä on mahdollista tehdä myös Hahkialan Kartanon puolella. Testit suorittaa joko fysioterapeutti tai liikunta-alan ammattilainen.


Valittavananne ovat seuraavat testit:

· UKK-kävelytesti

· UKK-tuki- ja liikuntaelinten kuntotesti

· Firstbeat Hyvinvointianalyysi

· Selkätesti (Spinal Mouse -mittausmenetelmällä)

· Sydämen kuntotesti (Cardioscan EKG -mittarilla)

· Dynaaminen tasapainotesti (MFT S3 -laitteella)

· Lihaskunnon testi· Aerobisen kunnon testi