Ohjelmapalvelut Hämeenlinnassa


Hahkialan Kartanon sijainti kolmen järven keskellä ja sitä ympäröivä luonto antavat mahdollisuuden mitä moninaisempiin elämyksiin avantouinnista petankkiin ja jousiammunnasta mönkijäsafariin. Teemme yhteistyötä valikoitujen ohjelmapalveluyrittäjien ja muusikoiden kanssa. Yhteistyökumppanimme tulevat lähialueelta, joten niin kartanon tilat kuin pihapiiri ovat tulleet heille tutuiksi vuosien saatossa.

Luotettavat yhteistyökumppanimme vastaavat mielellään päivän ja illan ohjelmatarjonnasta täydellä asiantuntemuksellaan.


Kartanon omat oheisohjelmat kuten grilli- ja suklaakoulu, Simway Hunt -simulaattori sekä laavuruokailut tuovat oman lisänsä tilaisuuteenne. Kartanon rannassa oleva rantalentopallokenttä sekä lajitelma pihapelejä ovat vieraidemme käytössä veloituksetta.


Esimerkkejä oheisohjelmista


Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero

Koukuttava SIMWAY HUNT -kisailu

Sisätilassa käytävä ja varmasti hauska tiimikisa vie osallistujat Villin Lännen maisemiin tai ampumaradalle. Kisata voi ampuen nousevia tauluja, baaritiskin pulloja tai savikiekkoja. Metsästyksestä kiinnostuneille ryhmille on tarjolla myös kisa riistapolulla ja useita kymmeniä eri jahteja. Kerro vain toiveesi ja me räätälöimme ohjelman sisällön ryhmän toiveiden mukaan. Vetäjänä toimii Hahkialan riistanhoitaja, joten olette hyvissä käsissä! 

Ohjelman kesto n. 1,5-2 h.
Hinta alkaen: 323 € / 10 hlö + 25 € / lisählö


Suklaakoulu

Sukellamme suklaan saloihin kokkimme opastuksella ja harjoittelemme tryffeleiden valmistamista. Itse tehdyt tryffelit pakataan kauniisiin rasioihin kotiin vietäviksi.
Hinta alkaen: 65 €/hlö


Hahkialan Mestarikokki -kisailu

Kisailu tapahtuu 4–10 hengen ryhmissä ja jokainen ryhmä valmistaa saamiensa esitietojen avulla ennakkoon sovitun ruokalajin. Valmiit annokset tuomaroidaan, joiden perusteella juhlistetaan voittajajoukkuetta!
Hinta alkaen: 50 € / hlö


Laavuruokailu Kartanon rantalaavulla

Laavuruokailu Hahkialan Kartanon rantalaavulla sisältää kävelyn Kartanon rantalaavulle, missä nautitaan loimuavan nuotion ääressä herkullista ruukkuruokaa sekä nokipannukahvit.
Hinta alkaen: 550 € / 10 hlöä + 50 € / lisählö

Yhteistyökumppanien TOP 10


Ohjelmapalvelu Loikan Villi Länsi goes Hahkiala

Lähdetään porukalla matkalle Villiin Länteen! 

Tapaa liki aidot länkkärit ja inkkarit ja kohtaa oma sisäinen villiytesi. Testaa toimiiko tiimisi yhteishenki ja kenellä on tiimin vakain käsi. Onnistuuko lassoaminen ja villihevosen varustaminen vai jatkuuko matka kohti saluunaa jalkapelillä. Kumiseeko taskussa Kirrisen tuulen huuhtoma tyhjyys vai löytyikö oikea kulta-aarre. Villi länsi on täynnä huumoria, tiimihenkeä ja tietysti totista kamppailua.  Lajit: lassoaminen, ratsun varustaminen, Wild Wild West -simulaattori & kullan huuhdonta. Kesto: 1,5-2 h. 

Hinta alkaen: 650 € / 10 hlöä + 45 € / lisählö

Fenix ohjelmapalvelun Amazing Race Jr

Suuren suosion saavuttanut vauhdikkaan liikunnallinen joukkuekilpailu, jossa joukkueiden tehtävänä on selviytyä ensimmäisenä maaliin. Joukkueet etenevät kilpailussa jalan, suorittamalla pihapiiriin ja lähiympäristöön sijoitettuja tehtäväpisteitä, arvoituksia ja kätköjä. Matkan varrella joukkueet kohtaavat niin kassakaappeja kuin lukittuja salkkujakin. Joukkueiden sisäiset toimintasuunnitelmat, työnjako ja yhteistyö ovat tärkeässä osassa. Tehtävät ovat ennen kaikkea hauskoja, yhteishenkeä vahvistavia pulmia, kätköjä ja toiminnallisia tiimitehtäviä. Kesto noin 2 h.
Hinta alkaen: 950 € / 10 hlö + 45 € / lisählö

Luovien Workshop - TEAM WORK IS NOW ART WORK!®
Luovan maalaamisen keinoin toteutetaan unohtumaton workshop, jossa yhteiset ideat luovat pohjan taideteoksille.
Hinta alkaen: 1100 € / 20 hlöä


Tapahtumatuotanto Voltin Hahkiala Experience

Hahkiala Experience -mobiilisuunnistuspeli on uusi tiimikisailu kestoltaan noin 1,5 tuntia. Suunnistus koostuu noin 20 erilaisesta virtuaalirastista, joiden kysymykset ja tehtävät liittyvät upean Hahkialan Kartanomiljöön monivaiheiseen historiaan. Toteutuksessa käytetään puhelimeen ladattavaa, käyttäjä- ystävällistä ActionTrack-mobiilisovellusta. Tiimihengen ja ongelmanratkaisukyvyn kehitystä parhaimmillaan!
Hinta alkaen: 600 € / 10-30 hlöä

Pianotaiteilija Tuomas Nikkasen klassisen musiikin matinea

Hämeenlinnalainen pianotaitelija Tuomas Nikkanen vie kuulijat ikimuistoisiin tunnelmiin kattokruunujen alla. Ohjelmasisällöksi voi valita yhden seuraavista vaihtoehdoista: Sibelius, Kuula, Merikanto tai tarinallinen matinea. 

Hinta alkaen: 40 € / hlö


Fysioterapeutti & Personal Trainer Jennin Kartanon aamu

Kartanon aamu herättelee kehon ja mielen päivän tuleviin haasteisiin. Aamuherättelyt voidaan suorittaa ennen tai jälkeen aamupalan. Aamujumpan aikana käydään läpi miellyttävästi ja omaa kehoa kuunnellen kaikki tärkeimpien nivelten liikeradat. Herätellään selän nikamat sekä lihakset. Pitkien venytysten sijaan teemme virkistäviä jousto-venytyksiä. Pyrkimyksenä on jumpan jälkeen startata uuteen päivään hyvällä ryhdillä- ja energialla varustettuna. Kesto on 45min.

Hinta alkaen: 170 €


Fysioterapeutti & Personal Trainer Jennin Ne toisenlaiset päiväkahvit

Energisoiva liikehetki joka solulle ja mielelle iltapäiväkahvintauolle. Annetaan liikkeen virrata koko kehon läpi. Virkistellään niskahartiaseutua, liikutellaan selkää ja annetaan jalkojen verenkierron elpyä. Tämä aikana saa myös mieli levähtää. Hengitetään. Nämä toisenlaiset päiväkahvit toimivat niin ulko- kuin sisätiloissakin. Kesto: 20 min.
Hinta: 80€ + energisoiva shotti 5 € / hlö


Fysioterapeutti & Personal Trainer Jennin Hyvää yötä Hahkiala

Kokouspäivän jälkeen on ihanaa levähtää ja antaa ajatustenkin rauhoittua. Tähän hetkeen on hyvä varustautua pukeutumalla lämpimästi ja laittaa vaikka villasukatkin jalkaan. Rauhallisten liikkeiden jälkeen siirrymme pitkäkestoisiin rauhoittaviin venytyksiin. Keskitymme hengitykseen ja rentoutumiseen. Lopuksi vielä annamme ajatustenkin rauhoittua ihanan värirentoutuksen merkeissä. Ja ei muuta kuin Hyvää yötä. Kesto on 60min.

Hinta: 200 €


Luontomentori Elina Liljan Metsämieli -hyvinvointimenetelmä
Virkistävä hyvän mielen hetki luonnossa ja metsäpoluilla. Luonnon inspiroimat läsnäolo- ja tunnetaitoharjoitteet houkuttelevat pysähtymään ja herättelevät mielen positiivista virettä. Metsämieli on Suomessa kehitetty hyvinvointimenetelmä, jossa luonnon tutkittuja hyvinvointivaikutuksia tehostetaan erilaisten harjoitteiden avulla. Metsämieli avaa uusia näköaloja omaan mielenmaisemaan, läsnäoloon, voimavarojen vaalimiseen sekä oman itsen arvostavaan ja hyväksyvään kohtaamiseen. Metsämieli elvyttää ja virkistää! Kesto: 45 – 90. Ryhmäkoko: enintään 25 hlö.
Hinta: 200 € / 10 hlöä + 10 € / lisählö


Luontomentori Elina Liljan Asahi

Lempeää liikettä yhdistettynä rauhalliseen hengitykseen ja mielen keskittymiseen. Kokonaisvaltainen, rentouttava liikuntatuokio notkistaa niveliä ja virkistää
mieltä. Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, jossa yhdistyvät  itämaisen ja länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahin liikesarjoilla koko keho saa avaavan ja venyttävän harjoituksen. Liikkeet on suunniteltu helpoiksi ja ne soveltuvat kaikille, ikään ja kuntoon katsomatta. Huomioitavaa on varata säänmukainen ulkovaatetus, mutta Asahi voidaan toteuttaa myös sisätiloissa, jolloin erillisiä liikuntavarusteita ei tarvita. Kesto: 30 – 60 minuuttia

Hinta: 170 € / 10 hlö + 8,50 € / lisählö