Juhlat ja tilaisuudet

Vain parasta seurueellenne Hahkialan Kartanolla

Tervetuloa kokemaan historiallinen kartanomiljöö, jossa vuosien saatossa vieraanvaraisuudesta ovat nauttineet niin presidentit kuin maamme muut merkkihenkilöt.

Hahkiala on oikea valinta, kun arvostatte yksityisyyttä ja aitoja asioita. Olemme avoinna tilauksesta vähintään kymmenen hengen seurueille ja suunnittelemme tilaisuutenne toiveidenne mukaan, sillä meillä te olette pääroolissa!

Hahkialassa herkutellaan kuin herrasväki, ja gourmet-ruokaa tarjoillaan niin valkoliinaisten pöytien ääressä kuin ulkoilmassa porisevista padoista. Syksyn saapuessa tunnelmalliset rapujuhlat katetaan Lasikuistille.

Monipuoliset tilat soveltuvat niin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Miten olisi yksityinen konsertti 1800-luvun flyygelin siivittämänä, karonkka historiaa henkivien maalausten keskellä, ikimuistoinen illallinen trofeiden seurassa, juhlavat merkkipäivät kristallikruunun säihkeessä, puutarhajuhlat ruusupuutarhan katveessa tai uuden traktorimallin lanseeraus maalaishenkisessä Siilo-hallissa?

Häävastaanottoja järjestämme järven vastarannalla Hahkialan Uiskolassa, missä puitteet soveltuvat parhaiten häätilaisuuden luonteeseen.

Halutessanne järjestämme innostavaa ohjelmaa tapahtumaanne. Olemme valinneet luotettavia yhteistyökumppaneita, joiden ohjelmatarjonnasta voitte lukea lisää täältä. Lue lisätietoa ohjelmapalveluistamme »

Pyydä tarjous

Juhlamenut

Katso esimerkkimenut täältä »