Ohjelmapalvelut

Ohjelmapalvelut

Hahkialan Kartanon sijainti kolmen järven keskellä ja sitä ympäröivä luonto antavat mahdollisuuden mitä moninaisempiin elämyksiin avantouinnista petankkiin ja jousiammunnasta mönkijäsafariin.

Teemme yhteistyötä valikoitujen ohjelmapalveluyrittäjien ja muusikoiden kanssa. Yhteistyökumppanimme tulevat lähialueelta, joten niin kartanon tilat kuin pihapiiri ovat tulleet heille tutuiksi vuosien saatossa. Voitte luottaa yhteistyökumppaneidemme asiantuntemukseen päivän ja illan ohjelmaa suunnitellessanne.

Valittavananne on myös Kartanon omat oheisohjelmat kuten grilli- ja suklaakoulu, laavupatikka nokipannukahvien kera sekä laavuruokailut. Kokouksen yhteyteen suosittelemme virkistävää taukojumppaa.

Kartanon rannassa oleva rantalentopallokenttä sekä lajitelma pihapelejä ovat vieraidemme käytössä veloituksetta.

Hahkialan Kartanon oheisohjelmatarjonta

Kaikki alla olevat ohjelmat ovat kestoltaan noin 1 – 2 tuntia ja räätälöidään sopimaan ryhmänne muun aikataulun oheen. Minimihenkilömäärä on 10 henkeä. Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Grillikoulu

Kokkimme opastukselle valmistetaan marinadit grillattaville tuotteille, joita nautitaan grilli -illallisen yhteydessä. Osallistujat saavat mukaansa Kartanon reseptivihkosen, jonka ohjein kesäisten herkkujen valmistus on helppoa myös kotona!

Hinta alkaen: 90 € / hlö (sis. opastus, illallinen ja materiaalit)

Suklaakoulu

Sukellamme suklaan saloihin kokkimme opastuksella ja harjoittelemme tryffeleiden valmistamista. Itse tehdyt tryffelit pakataan kauniisiin rasioihin kotiin vietäviksi.

Hinta alkaen: 65 € / hlö (sis. opastus, raaka-aineet ja materiaalit)

Hahkialan Mestarikokki -kisailu

Kisailu tapahtuu 4 – 10 hengen ryhmissä ja jokainen ryhmä valmistaa saamiensa esitietojen avulla ennakkoon sovitun ruokalajin. Valmiit annokset tuomaroidaan, joiden perusteella juhlistetaan voittajajoukkuetta!

Hinta: 50 € / hlö (sis. opastus ja raaka-aineet)

Laavupatikka ja tikkupullan paisto

Laavupatikka ja tikkupullan paisto -ohjelmakokonaisuus vie osallistujat reippalle patikointiretkelle Hahkialan Kartanon laavulle oppaan johdolla kauniisiin maalaismaisemiin . Perillä paistellaan herkulliset tikkupullat ja nautitaan kuumat nokipannukahvit.

Hinta: 500 € / max 10 hlöä ja 1000 € / max 20 hlöä (sis. opas, tikkupullakahvit)

Laavuruokailu Hahkialan Kartanon rantalaavulla

Laavuruokailu Hahkialan Kartanon rantalaavulla sisältää kävelyn Kartanon rantalaavulle, missä nautitaan loimuavan nuotion ääressä herkullista ruukkuruokaa sekä nokipannukahvit.

Hinta: 600 € / max 10 hlöä ja 1200 € / max. 20 hlöä (sis. laavuruokailu, kahvit)

Hahkialan Pihapelit

Nautitaan ulkoilmasta Kirrisen rannassa ja kisaillaan pihapelien mestaruudesta kisäemännän johdolla.

Hinta: 600 € / max. 20 hlöä (sis. ohjatut pihapelit)