Ravintola

Kartanon suussa sulavat herkut

Kartanon keittiö käyttää saatavuuden mukaan kotimaisia, pääosin lähituottajilta saatavia raaka-aineita ja lähijärvien kaloja. Myös sienet ja marjat tulevat paikallisilta poimijoilta ja keittiön yrtit kasvatetaan yrttipuutarhassamme. Leivät ja leivonnaiset ovat aina uunituoreita.

Kartanon riistaherkut eivät jätä kokenuttakaan kulinaristia kylmäksi. Käytämme vain villiä riistaa, joka takaa loistavan makuelämyksen. Valikoimastamme löytyy sorsaa, villisikaa, kuusipeuraa ja saksanhirveä.

Ruoka valmistetaan rakkaudella ja ruokalistoilla herkutellaan kunkin sesongin parhailla antimilla. Syksyiset rapukestit täplärapuineen ovat jo käsite.

Kertokaa meille toiveistanne, niin laadimme juuri Teidän tilaisuuteenne sopivan menun. Maistuvan kokonaisuuden kruunaa menulle huolella valitut viinit, Hahkialan Kartanolla on A-oikeudet. Mukavana ohjelmana illassa toimii myös viini- tai samppanjamaistatus.

Hahkialan Kartanon ravintola on täyden palvelun tilausravintola.

Pyydä tarjous

Yleisötapahtumissa herkutellaan muutaman kerran vuodessa

Kartanomme toimii tilausperiaatteella, mutta toivotamme yksittäiset vieraat tervetulleiksi aina Hauhon Musiikkijuhlien ja Herkkujen Yön aikaan.

Lue lisää yleistötapahtumistamme täältä

Oiva-raportti