Saunamaailma

Rantasaunat

Hahkialan Kartanolla voitte saunoa "presidentilliseen tyyliin", sillä Kartanon rantasauna on tarkka kopio Tasavallan Presidentin kesäasunnon, Kultarannan, saunasta. Puulämmitteisen saunan löylyt on taatusti lempeät. Saunan takkahuone soveltuu 15 hengen illanviettoon ja siellä on mukava rentoutua puulämmitteisen saunan lempeiden löylyjen jälkeen. Saunassa on erillinen pukuhuone ja laudepaikkoja noin 15.

Syksyllä 2014 valmistuneen rantasaunan laajennusosan pikkusaunasta avautuu panorama -näkymät järvelle. Saunan voi varata yhdessä tai erikseen pääsaunan kanssa. Laudepaikkoja noin 10.

Muutaman askeleen päässä saunoista on puhdasvetinen Kirrisenjärvi, jossa talvisin avanto kutsuu rohkeaa!

Kesäisin saunailtaa voi jatkaa isolla terassilla grillijuhlien merkeissä.

 

Kelluva sauna

Sulan veden aikaan on mahdollista tilata erikseen myös Kelluva sauna, joka normaalisti palvelee vieraitamme Hahkialan Uiskolan puolella. Puulämmitteisen saunan löylyt laineilla ja pulahdus järveen suoraan löylyhuoneesta on kokemus vailla vertaa. Saunalla on pukuhuone, noin 18 laudepaikkaa ja vilvoittelutila.

Kylpy viinitynnyrissä

Saunan edessä on Kartanon erikoisuus eli paljuksi tehty Chymoksen vanha tamminen viinitynnyri, johon mahtuu kerralla kylpemään noin 12 henkilöä. Lämmin kylpy paljussa tähtitaivaan alla kuun valossa on taatusti unohtumaton elämys! Kylvyn voi tilata myös aitona viinikylpynä.

Pyydä tarjous 

Vesienergiaa Avannosta

Pitkän päivän jälkeen avantouinti vie stressin ja tuo hyvät yöunet! Avantoon voi mennä jokainen uimataitoinen ja perusterve henkilö.

Muista nämä!

  • Kävele saunasta hitaasti, jotta kehosi ehtii viilentyä.
  • Viivy vain hetki, äläkä kastele päätäsi avannossa.
  • Muutama kerta riittää, lopuksi on hyvä pukeutua lämpimästi.