ELÄMYKSELLISET RUOKAILUT HAHKIALAN KARTANOLLA

Luonnossa oleskelu lisää tutkitusti hyvinvointia ja rakkaudella valmistetun ruoan nauttiminen luonnon keskellä on elämys vaillavertaa. Olemme kehittäneet vieraillemme kaikkia aisteja hiveleviä ruokaelämyksiä maiseman sylissä niin eri vuodenaikaan kuin ajankohtaan soveltuen. Anna ruokailun olla osa tapahtumasi tarinaa ja tarjoa mieleenpainuva elämys kaikille osallistujille!

 

Kasvukaudella barokkipuutarhan kukkaloisto yhdessä sinisenä hohtavan järven ja vesiputouksen solinan kera luo ruokaelämykselle maalauksellisen maiseman, joka hivelee niin näkö- kuin kuuloaisteja. Ruokailu talvisessa maisemassa nuotion tulen loimussa rentouttaa mielen ja rauhoittaa nauttimaan ruoasta.  

 

Kokkimme valmistavat ruoan ja leipovat herkut kartanon keittiössä aina minimissään kahdeksan (8) henkilön ryhmille. Kaikki ruokaelämykset on varattava ennakkoon ja hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

 

Tutustu kokouspaketteihimme ja -tiloihimme ja liitä kokoukseesi alta toivomasi ruokaelämys.

 

LISÄTIETOJA & VARAUKSET: myynti@hahkiala.com & puh. 050 517 8194

Tai täytä tilaisuuteesi tarjouspyyntö suoraan tästä.

 

Lue lisää Hahkialan puutarhasta.

 

 

Ruokaelämys Hahkialan maisemassa - nokkoskeitto

HIP HIP HURRAH -RUOKAELÄMYS MAISEMASSA

Hinta alkaen 75 € / hlö.

Elämyksellisen ruokailun innoittajana on Skagen maalarin Hip Hip Hurrah -teos missä iloinen seurue nauttii herkkuja puutarhan syleilyssä!

Alkuun nostetaan Hahkialan omista raparpereista tai aroniamarjoista valmistettu Talon Malja tai Aro Royal huvimajassa, mistä avautuu upeat maalais- ja järvimaisemat. Maljojen jälkeen siirrytään puutarhan estradille, pergolan suojaan, nauttimaan unohtumaton ruokaelämys maisemassa, missä neljän ruokalajin menun antimet tulevat pitkälti ympäröivästä maisemasta. Lautasella on villiyrtein maustettuja lähialueen antimia, vapaana kasvanutta riistaa ja kalaa. Kaiken kruunaa kauden marjoilla koristeltu pavlova.

 

Lue lisää kokouspaketeistamme.
Lue lisää ryhmäruokailuistamme.

Varaa ruokaelämys
Kartanon ruusuinen iltapäiväfika

KARTANON RUUSUINEN ILTAPÄIVÄFIKA

Hinta alkaen 15 € / hlö.


Iltapäiväkahvit seurustellen eli fika katetaan huvimajaan tai barokkipuutarhan tasanteelle, josta avautuu upeat puutarha- ja järvimaisemat. Talvisin tai sateella nautitaan kartanon salien tunnelmasta kahvittelun lomassa.


Jokaiselle vieraalle on katettu oma ruusukuppi tasseineen ja vain mielikuvitus on rajana, kun yhdessä pohditaan kupin tarinaa. Kahvittelu raikkaassa ulkoilmassa tai historiaa henkivässä salissa toimii virkistävänä ja sosiaalisena seurusteluhetkenä tuoden lisäenergiaa kokoukseen. Tarjolla on eri makunystyröitä kutkuttelevia pieniä herkkuja, jotka kaikki on valmistettu kartanon keittiössä! Fika -hetkeen kuuluu kaksi pientä makeaa leivonnaista, hedelmäinen shotti, talon näkkileipää, hedelmäwedget, haudutettu tee ja tummapaahtoinen kahvi sekä makuvedet.

Lue lisää kokouspaketeistamme.
Lue lisää ryhmäruokailuistamme.

Varaa iltapäiväfika
Höyryävät herkut rantasaunalla

HÖYRYÄVÄT HERKUT SAUNALLA

Hinta alkaen 18 € / hlö.


Tutkimuksissa on todettu useita terveyshyötyjä, jotka voi saavuttaa saunomalla! Keho rentoutuu, sydän vahvistuu, verisuonten joustavuus lisääntyy, verenpaine laskee, mieli rentoutuu ja niin muisti kuin vastustuskyky paranee. Ja kaiken kruunaa lisääntynyt endorfiinihormonin tuotanto, joka lisää hyvänolon tunnetta.


Kartanon puulämmitteisen saunan lauteilta avautuu näkymät Kirrisen järvelle ja saunomisen lomassa kivillä kypsyy kartanon salaisella reseptillä valmistettuja highlander – ja riistamakkaroita. Sopivan löylyttelyn jälkeen makkarat nautitaan lisukkeineen joko tunnelmallisessa takkatuvassa tai sään salliessa upealla järviterassilla. Makkaroiden kyytipojaksi sopii joko Pälkäneellä sijaitsevan pienpanimo Olutverstaan tai loviisalaisen Malmgårdin maukkaat oluet. 


Lue lisää saunatarjonnastamme.

Varaa herkut saunalle
Talvinen ruokaelämys maisemassa

TALVINEN RUOKAELÄMYS MAISEMASSA

Hinta alkaen 60 € / hlö.


Talven saapuessa mystinen hämärä sulkee Hahkialan vieraat syliinsä ja rannan laavulla loistava tuli kutsuu herkuttelijat patojen ääriin.

Alkuun nautitaan Kartanon Arototit, jotka saavat veren virtaamaan ja lihakset rentoutumaan kokouspäivän päätteeksi. Höyryävä riista- tai kalapata lähijärven kaloista tarjoillaan pienistä valurautapadoista, joissa peuran tai villisian liha tai kala on saanut hautua mureaksi yhdessä syksyn sadosta kuivattujen tai säilöttyjen juuresten ja yrttien kera.


Ruokaelämyksen kruunaa talon nokipannukahvit kinuskin ryydittämän marjaisan jälkiruoan kera.

Lue lisää kokouspaketeistamme.

Varaa talvinen ruokaelämys
Ruokaelämys maisemassa

HAUHOLAINEN RUOKAELÄMYS

Hinta alkaen 65 € / hlö.

 

Esimerkki menukokonaisuudesta

 

Talon raparperimalja (holiton)

***

Hahkialan sorsa amuse-bouche

***

Kivikon tilan parsaa & Hauhonselän kuhaa 

***

Kartanon peuraa & oman maan perunaa

*** 

Pekkolan tilan Bäätelöä, suklaata & kauden marjat

 

Menukokonaisuus vaihtelee sesongin mukaan.

Varaa hauholainen ruokaelämys
Hahkialan Lasiveranta

HÄMÄLÄINEN RUOKAELÄMYS 

Hinta alkaen 65 € / hlö.

 

Esimerkki menukokonaisuudesta

 

Talon omenamehumalja (holiton)

***

Hämäläistä kotijuustoa & punajuurta

***

Nokkoskeitto & ahvenmousse

*** 

Riistaragu & juurespyree

***

Raparperia & kinuskia

 

Menukokonaisuus vaihtelee sesongin mukaan.

Varaa hämäläinen ruokaelämys

Hahkialaan matkaa 

28 km Hämeenlinnasta

68 km Tampereelta

68 km Lahdesta

129 km Helsingistä

179 km Jyväskylästä

181 km Turusta