Yleisötapahtumat Hahkialassa


Hahkialan Kartano on yksityinen tila ja avoinna vain tilauksesta. Palvelemme myös yksityisiä asiakkaita, kun varauksenne on minimissään kymmenelle aikuiselle. Olemme muutaman kerran vuodessa avoinna myös yleisölle, jolloin on mahdollista tutustua niin kartanoon kuin ympäröivään barokkipuutarhaan.

VUOSI 2021

UUTTA - Hahkialan Kartanon minilomat 


Lumoava Hahkialan Kartano Hämeen sydämessä, kolmen järven keskellä, Hauholla avaa ovensa yksittäisille matkaajille viitenä viikonloppuna vuoden 2021 alkutalvella ja keväällä. Piristä viikkoasi elämyksellisellä kartanovisiitillä Etelä-Suomessa. 


Hahkialan Kartano henkii barokkia Ranskan tyyliin, mutta lomailet kuitenkin lähellä ja turvallisesti. Meillä pääset nauttimaan historiallisen kartanon uniikista miljööstä ja vieraanvaraisuudesta, kuten ovat tehneet monet presidenttimme ja Jean Sibelius aikoinaan.

Majoitut korkeatasoissa vierastalon hotellihuoneissa, joissa mieli lepää rauhoittavaa maalaismaisemaa katsellessa. Aamiaista ja illallista nautitaan kartanon päärakennuksessa kristallikruunujen loisteessa seinillä olevien muotokuvien kertoessa omaa tarinaansa.

Anna itsellesi ikimuistettava irtiotto arjesta ja saavu hetkeksi Hahkialan väen hellään huolenpitoon läheistesi kera!


Tutustu Hahkialan Miniloma -paketteihin tästäHauhon Musiikkijuhlat heinäkuussa 2021

Lisätietoja keväällä 2021 & www.hauhofestival.fi


Herkkujen Yö pe 9.7.2021

Lisätietoja keväällä 2021.


Hahkialan kesäkahvila heinäkuussa 2021 

Lisätietoja keväällä 2021.


Hahkialan Joulunavaus LA 27.11.2021

Lisätietoja syksyllä 2021.Lisätietoja kaikista tapahtumista: 

puh. 050 517 8194 & myynti@hahkiala.com


Lämpimästi tervetuloa Hahkialaan!