Suosittelemme seuraamaan Ajankohtaista-osiotamme ja facebook-sivujamme, joissa kerromme ajankohtaisista tapahtumistamme.

Perinteeksi muodostunut Hahkialan Joulunavaus La 28.11.2020 on peruttu

Valitettavasti joudumme peruuttamaan Hahkialan Joulunavauksen tältä vuodelta.


Tässä harmillisessa tilanteessa pääset kuitenkin kädentaitajien tuotteiden äärelle Hahkialan kotisivuilla ja facebookissa, julkaisemme viikon 44-45 

aikana kädentaitajien esittelyitä ja heidän yhteystietoja lahjaostoksia varten.


#hahkialankartano #kädentaitajat #joulu #turvallisuusennenkaikkea #ostakädentaitajalta #ostaläheltäTutustu kädentaitajiin ja tee ostoksia:

Minna Mäki-Kala - trikookankaiset korut

"Nimeni on Minna Mäki-Kala. Olen pienyrittäjä Turengista. Valmistan toiminimellä Tmi Minnuli tekstiilikoruja trikookankaasta. Tuotevalikoimaan kuuluu korvakoruja, hiussomisteita sekä kaulakoruja ja sormuksia. Lisää tietoja koruistani löytyy facebook-sivustoltani: https://www.facebook.com/minnulikorut/
Sivuston albumeihin olen koonnut koruvalikoimani. Tervetuloa tutustumaan uniikkeihin koruihini."Teija Haapasaari - kierrätysmateriaalituotteet

"Hei! Tuotteissani yhdistyvät uudet tuulet ja vanhat kuosit/materiaalit. Harrastelijana kokeilen erilaisia materiaaleja ja muotoja, jokaiselle löytyy juuri sitä jotain. Pidetään huolta itsestä ja toisistamme❤️" 

Ota yhteyttä Teijaan: teija.haapasaari@gmail.comKaija Kautonen - havupallot & -kranssit

Kaija perinteiset havupallot ja havukranssit on tilattavissa suoraan Kaijalta. Hinnat alkaen 10 € koosta ja mallista riippuen.
Soita ja tilaa – Kaija puh. 040 5145876Makramee by Lilli

"Olen Liisa, Makramee by Lilli -kädentaitaja. Nautin käsillä tekemisestä ja koronakevään aikana innostuin Makramee -solmuilusta. Töissäni käytän pääasiassa kotimaisia Lankavan & Sofia Knotterin lankoja ja erilaisia luonnonmateriaaleja. Teen seinävaatteita, amppeleita ja korvakoruja." Tuotteiden hinnat koosta ja solmuilusta riippuen seinävaatteet 15 € - 60 €, amppelit 8 - 20 € ja korvakorut 4 -10 €. 

Lisää kuvia töistäni löydät: https://www.instagram.com/makrameebylilli/ tai ota yhteyttä makrameebylilli@gmail.com tai puh. 044 330 3244."Sirpa Laaksonen: kassit ja pussukat

"Hei, olen Sirpa - käsityöläinen, jonka harrastus alkoi jo lapsena äidinopastuksella. Tieto on karttunut erilaisilla kursseilla. Ompelen uniikkejakasseja ja pussukoita: villalankakirjontaa, trikookirjontaa, tilkkutyötä. 

Hinnat vaihtelevat 5 eur - 15 eur. 

Jos kiinnostut niin ota yhteyttä: sirpa.a.laaksonen@hotmail.com."Kädentaitaja Seija Vainikka - Sukat, lapaset & makrameet

”Olen Seija ja harrastanut erillaisia käsitöitä jo nuoresta lähtien. Neulon sukkia,lapasia ja sen lisäksi askartelen. Nyt olen valmistanut Makramee-solmeilulla seinävaatteita ja amppeleita. Kävyistä olen askarrellut palloja ja pieniä joulukuusia. 

Hinnat ovat 

sukat 20-40e

lapaset 17e

Makramee-seinävaatteet 25-35e

amppelit15e

Käpypallot ja kuuset12e

Jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä. seija.vainikka@outlook.com”Nuksulandia - valohevoset & hevoskenkätuotteet

Niksulandian monipuoliset tuotteet eläinten ystäville voi tilata https://www.facebook.com/niksulandia tai verkkokaupasta www.marianikkila.netUlla Toivonen - joulupuut & sytykkeet

Olen Ulla, Kaikenlaisesta näpertelystä innostunut nainen. Iltojen pimetessä ja joulun lähestyessä minut valtaa käsillä tekemisen vimma. Neulon, sidon kransseja, askartelen joulukortteja ja joka vuosi tekee mieli kokeilla jotain uutta. Tänä vuonna tein männynkävyn suomuista puita, sytykekäpyjä ja kynttilät tuunasin peuran kuvilla. Kynttilöitä löytyy eri värisiä.

Hinnasto:
Iso puu, kork. 30 cm (+jalka): 15 €
Pieni puu, kork. 20cm (+jalka): 12 €
Sytykekäpypyssi: 5 €
Kynttilä: 7 €


Tiedustelut: 050 5364 764


Kädentaitaja Iittalan Ihanaiset – Ulla Pajunen

Luomuherkkuja kotipuutarhasta ja lähiseudun metsistä.

Laadukkaat artesaanihillot ja -pikkelssit joulupöytään, juustotarjottimelle tai ilahduttamaan ystävää. Tuotteisiin säilötty kesän maut ja syksyn värit.Makuina mm. Omena-chili-, inkivääri-omena-, luumu-konjakki-, kirsikka-rommi-, mustikka-ja mansikkasalmiakki-hillokkeet-ja marmeladit, paholaisen hillo sekä sieniä ja kasviksia eri tavoin pikkelöityinä. Lisäksi kuivatut herkkutatit ja suppilovahverot. Maista ja ihastu!

Hinnat:
Pieni prk 2dl 5e
Iso prk 6dl 8e
Kuivatut sienet 5e pss

Yht.otot: Ulla Pajunen, 050 3600 930 tai pajupuuu@gmail.com


Kädentaitaja IhanAA by Asta

IhanAA by Asta on kesällä 2020 perustettu design-huonekaluihin, sisustus- ja nahkatuotteisiin keskittyvä pieni toiminimi. 


Olen aloittelemassa toimintaani ja tarjolla seuraavat tuotteet: 

* miesten nahkarusetit (värit punainen, keltainen, musta, violetti konjakki, puuteri + muutamia pintakuviollisia) 35 €

* taskuliina (saatavana muutamiin rusettiväreihin) 15 €

* nahkakassit 35 €

* nahkapenaalit 8 €

* nahkatetrat pikkusäilytykseen 7 €

* seepra-nahkapussukat 5-7 €

* sisustustyynyjä 30-40 €


Yhteystiedot:

Asta Heino 050 4640287 tai astanasta10@gmail.com