Suosittelemme seuraamaan Ajankohtaista-osiotamme ja facebook-sivujamme, joissa kerromme ajankohtaisista tapahtumistamme.

Perinteeksi muodostunut Hahkialan Joulunavaus La 28.11.2020 on peruttu

Valitettavasti joudumme peruuttamaan Hahkialan Joulunavauksen tältä vuodelta.


Tässä harmillisessa tilanteessa pääset kuitenkin kädentaitajien tuotteiden äärelle Hahkialan kotisivuilla ja facebookissa, julkaisemme viikon 44-45 

aikana kädentaitajien esittelyitä ja heidän yhteystietoja lahjaostoksia varten.


#hahkialankartano #kädentaitajat #joulu #turvallisuusennenkaikkea #ostakädentaitajalta #ostaläheltäTutustu kädentaitajiin ja tee ostoksia:

Minna Mäki-Kala - trikookankaiset korut

"Nimeni on Minna Mäki-Kala. Olen pienyrittäjä Turengista. Valmistan toiminimellä Tmi Minnuli tekstiilikoruja trikookankaasta. Tuotevalikoimaan kuuluu korvakoruja, hiussomisteita sekä kaulakoruja ja sormuksia. Lisää tietoja koruistani löytyy facebook-sivustoltani: https://www.facebook.com/minnulikorut/
Sivuston albumeihin olen koonnut koruvalikoimani. Tervetuloa tutustumaan uniikkeihin koruihini."Teija Haapasaari - kierrätysmateriaalituotteet

"Hei! Tuotteissani yhdistyvät uudet tuulet ja vanhat kuosit/materiaalit. Harrastelijana kokeilen erilaisia materiaaleja ja muotoja, jokaiselle löytyy juuri sitä jotain. Pidetään huolta itsestä ja toisistamme❤️" 

Ota yhteyttä Teijaan: teija.haapasaari@gmail.comKaija Kautonen - havupallot & -kranssit

Kaija perinteiset havupallot ja havukranssit on tilattavissa suoraan Kaijalta. Hinnat alkaen 10 € koosta ja mallista riippuen.
Soita ja tilaa – Kaija puh. 040 5145876Makramee by Lilli

"Olen Liisa, Makramee by Lilli -kädentaitaja. Nautin käsillä tekemisestä ja koronakevään aikana innostuin Makramee -solmuilusta. Töissäni käytän pääasiassa kotimaisia Lankavan & Sofia Knotterin lankoja ja erilaisia luonnonmateriaaleja. Teen seinävaatteita, amppeleita ja korvakoruja." Tuotteiden hinnat koosta ja solmuilusta riippuen seinnävaatteet 15 € - 60 €, amppelit 8 - 20 € ja korvakorut 4 -10 €. 

Lisää kuvia töistäni löydät: https://www.instagram.com/makrameebylilli/ tai ota yhteyttä makrameebylilli@gmail.com tai 044 330 3244."