Ranskalainen ilta Hahkialassa lauantaina 7.8. klo 15-20

 

 

Kohteessa-konserttisarja 2021 suuntaa ensimmäisenä Hahkialan kartanolle, jonka ranskalainen Charpentierin suku aikoinaan rakennutti.

 

Tällä kertaa yleisö pääsee nauttimaan iltapäiväkonsertista, joka sisältää musiikkia Ravelilta, Sibeliukselta, Piafilta, Patricia Kaasilta ja Pink Martinilta.

 

Trio Kilpeläinen, Lehtinen & Lipasti on kolmen vahvan ammattilaisen kokoonpano: laulaja-lauluntekijä Pamela Kilpeläisen sielukas ääni ja loistava ranskankielinen tulkinta kaikkien rakastamasta Piafista sopii täydellisesti kartanon miljööseen.

 

Viulisti Pauliina Lehtinen ja pianisti Sakari Lipasti esittävät vähemmän tunnetun sonaatin No 1 "Posthume", jonka Ravel sävelsi nuoruusvuosinaan. Tämä kaunis teos valloittaa kuulaudellaan ja ajattomuudellaan.

 

Tutustu

www.kohteessa-konserttisarja.com & www.pamelaofficial.com

 

Väliajalla on mahdollisuus vilvoitella kauniissa Paul Ohlssonin suunnittelemassa barokkipuutarhassa. Kartanon juomabaarista voi tilata mm. Hahkialan raparperimaljan.

 

Konsertti järjestetään kartanon 2. kerroksessa. Ei hissiä.

 

Konserttiliput voitte ostaa suoraan verkkokaupasta:

https://billetto.fi/e/kohteessa-2021-ranskalainen-ilta-kartanolla-liput-553712

 

Huomioittehan että illallismenu ei sisälly konserttilipun hintaan.

 

 

Konsertin jälkeen nautitaan ranskalainen illallinen Kartanossa

 

Illalliselle tulee varata erikseen ja pyydämme samalla vahvistamaan menuvalintanne.

 

Varaukset:myynti@hahkiala.com tai 050 517 8194

 

Illallinen maksetaan erikseen Hahkialan kartanolle 7.8. ja sen hinta on 58 € / hlö.

 

RANSKALAISEN ILLAN MENU 1

Aperitiivi: Perroquet

***

Ranskalainen rapukeitto

***

Burgundinpata á la Hahkiala

***

Välijuusto

***

Petit fours -leivokset

Kahvi/tee

 

TAI

 

RANSKALAISEN ILLAN MENU 2

Aperitiivi: Perroquet

***

Tuorehernekeitto

***

Ratatouille

***

Välijuusto

***

Petit fours -leivokset

Kahvi/tee

Hahkialan Kartanon _ Hahkiala Manor_ Hahkiala Gård

Kuva: Pette Rissanen

KONSERTTISARJA, DUO JA LAULAJA

 

Kohteessa-konserttisarja yhdistää arkkitehtuurin, musiikin ja kulttuurihistorian.  Rakennukset tuodaan yleisön tietoisuuteen korkealuokkaisten konserttien avulla, jossa kulttuurihistoria ja arkkitehtuuri yhdistyvät sulavalla tavalla konserttien taiteelliseen antiin. Ovet avautuvat myös sellaisiin paikkoihin, joissa konserttien järjestäminen on harvinaisempaa. Konserttisarja järjestetään joka vuosi eri maakunnassa - vuonna 2021 Kanta-Hämeessä.

 

Viulisti Pauliina Lehtinen ja pianisti Sakari Lipasti muodostavat kokoonpanon Duo Lehtinen & Lipasti. Duo Lehtinen & Lipasti esiintyy aktiivisesti ja on tehnyt yhteistyötä lukuisten eri yhteistyökumppaneiden ja taiteilijoiden kanssa. Ohjelmisto on laaja sisältäen klassisen musiikin lisäksi mm. argentiinalaisia tangoja, elokuvamusiikkia sekä muuta kevyemmän tyylilajin musiikkia.

 

Laulaja-lauluntekijä Pamela Kilpeläisen tunnetaan laajan repertuaarin omaavana sielukkaanan laulajana. Loistava ranskankielinen tulkinta kaikkien rakastamasta Piafista sopii täydellisesti kartanon miljööseen.

 

Konsertissa kuullaan Maurice Ravelin nuoruudenteos, viulusonaatti No 1 "Posthume" sekä Sibeliuksen "Souvenir". Iltapäiväkonsertin ohjelma sisältää myös lauluja Édith Piafilta, Patricia Kaasilta ja Pink Martinilta.

 

 

Trio Kilpeläinen, Lehtinen & Lipasti

 

Laulaja Pamela Kilpeläisen, viulisti Pauliina Lehtisen ja pianisti Sakari Lipastin muodostama Trio Kilpeläinen, Lehtinen & Lipasti hurmaa elegantilla ja persoonallisella musiikilla.

Kokoonpanossa soittavat viulisti, kamari- ja orkesterimuusikko Pauliina Lehtinen ja pianisti Sakari Lipasti (MuM), joka on valmistunut Sibelius-Akatemiasta. Pauliina Lehtinen on soittanut mm. Tampere Filharmoniassa, Suomen Kansallisoopperassa sekä Turun filharmonisessa orkesterissa. Sakari Lipasti on toiminut pitkään konserttipianistina ja osallistunut menestyksekkäästi useisiin kotimaisiin ja ulkomaisiin pianokilpailuihin.

Trion solisti, laulaja-lauluntekijä Pamela Kilpeläinen tunnetaan laajan repertuaarin omaavana sielukkaanan laulajana.

Trion ohjelmisto on monipuolinen, sisältäen mm. tunnelmallista jazzia, poppia, bossa novaa, chansoneja, elokuvamusiikkia sekä koti- ja ulkomaisia ikivihreitä.