Juhlatilat

Vietä ikimuistoiset juhlat Hahkialassa

Kartanon päärakennuksessa on tilaa jopa 150 hengen illallisille. Suurimpaan yhtenäiseen tilaan mahtuu 32 henkilöä ja yhdistämällä kaksi vierekkäistä tilaa, on paikkoja käytettävissä 60. Upeaan Musiikkisaliin mahtuu 40 konserttivierasta.

Pihapiirissä olevaan Viljamakasiiniin voidaan kattaa maalaiskahvit sadalle henkilölle tai järjestää Klubi-konsertti 80 henkilölle yläkerran Makasiinissa. Viljamakasiini on myös loistava teemajuhlien ja pikkujoulujuhlien pitopaikka.

Järjestämällä tilaisuutesi Hahkialassa keräät varmasti kutsuvieraidesi kiitokset!

Päärakennuksen tilat

Ruokasali

Alakerrassa sijaitsevasta Ruokasalista on kauniit näkymät barokkipuutarhaan. Salia komistaa upea 1900 -luvun alun kaakeliuuni.

32 asiakaspaikkaa.

Lasikuisti

Lasikuistilta avautuvat upeat näkymät puiston halki järvelle, jonka takana näkyy Hauhon kaunis keskiaikainen kivikirkko. Lasikuisti soveltuu pienimuotoisten illallisten pitopaikaksi ja syksyisiin rapujuhliin.

12 asiakaspaikkaa.

Musiikkisali

Yläkerrassa olevaa Musiikkisalia komistavat upean konserttiflyygelin lisäksi kaksi koristeellista kaakeliuunia 1900-luvun alusta. Tila toimii loistavasti juhlallisempien illallisten tai yksityisen konsertin pitopaikkana.

24 asiakaspaikkaa.

40 konserttipaikkaa.

Konjakkihuone & Kirjasto

Alakerrassa sijaitsee Konjakkihuone, missä jatketaan iltaa ryhdikkäässä jugend - hengessä. Tila soveltuu mainiosti myös pienempiin coctail -tilaisuuksiin ja on helposti yhdistettävissä viereiseen Kirjastoon.

Konjakkihuone: 20 henkilölle (coctail).

Kirjasto: 10 asiakaspaikkaa.

Makasiinin tilat

Makasiini

Vuonna 1911 valmistuneen Viljamakasiinin yläkerrassa sijaitseva makasiini muuttuu hämyiseksi klubiksi tai säihkyväksi diskoksi tarpeen mukaan. Tilan edessä oleva aula toimii hyvin baarina.

Siilo -halli

Alakerrassa sijaitsevan, neljä metriä korkean hallin tunnelma muuttuu somisteilla salakapakasta vaikka baijerilaisiin olutjuhliin. Kesäisin avataan tilan päädyssä oleva nosto-ovi, katetaan maalaiskahvit ja ihaillaan pörröisiä ylämään sonneja viereisellä järvilaitumella.