Kokoustilat

Kokous- ja ryhmätyötilat

Hahkialan monipuolinen kokoustilatarjonta palvelee niin 10 hengen pienryhmiä kuin 70 hengen isompia tilaisuuksia.

Päärakennuksessa sijaitsevat Oikeuskanslerin Sali, KF Kabinetti, Kirjasto ja Lasikuisti.

Pihapiirissä olevassa Viljamakasiinissa sijaitsevat Makasiini, Riihi ja Siilo -halli.

Kaikissa tiloissa on luonnonvalo ja WLAN -yhteys.

                                                                                                                                                                

Kokoustilat

Oikeuskanslerin Sali

Päärakennuksen suurin kokoustila on yläkerrassa sijaitseva Oikeuskanslerin Sali. Tila oli aikoinaan oikeuskanslerin makuuhuone ja tilaa koristaakin kaunis 1900 -luvun alun kakeluuni. Taukokahvit katetaan viereiseen Musiikkisaliin, kristallikruunun loisteeseen.

Makasiini

Vuonna 1911 valmistuneen Viljamakasiinin yläkerrassa sijaitsee Hahkialan suurin kokoustila, Makasiini. Tunnelmallisen tilan kattoparrut henkivät maalaisromantiikkaa ja kokousrauha on taattu. Taukokahvit kateaan tilan edessä olevaan suureen aulaan, jota voi myös käyttää ryhmätyötilana.

Kirjasto

Rauhallinen Kirjasto soveltuu pienen porukan ideointipalaverin tai johtoryhmän kokouksen pitopaikaksi. Isännän kaataman puhvelin valvovan katseen alla syntyy taatusti päätöksiä. Tilassa ei ole kiinteitä kokousvarusteluita.

Riihi

Viljamakasiinin alakerrassa sijaitsee Riihi, joka on sisustettu perinteisin pirttipöydin. Tila soveltuukin parhaiten vapaamuotoisiin kokoontumisiin ja ideapalavereihin.

Siilo -halli

Viljamakasiinin alakerrassa sijaitsevassa, neljä metriä korkeassa hallissa onnistuvat erilaiset näyttelyt sekä tilaa vievät kone-ja tuote-esittelyt. Tilan päädyssä on koko seinän mittainen nosto-ovi, joten autojen ajaminen tilaan onnistuu helposti.

Ryhmätyötilat

KF -kabinetti

Päärakennuksen alakerrassa sijaitsevassa kabinettimaisessa tilassa on kiinteä neuvottelupöytä. Tila soveltuu parhaiten neuvotteluihin  ja ryhmätyötilaksi.

Kirjasto

Historiallinen Kirjasto toimii hyvin 4-8 henkilön ryhmätyötilana. Seiniä koristavat trofeet yhdessä vuosisadan alun kirjojen kanssa luovat aivan erityisen tunnelman tilaan.

Konjakkihuone

Päärakennuksen alakerrassa sijaitsee Konjakkihuone, missä on muutama neljän hengen ryhmäpöytä.

Lasikuisti

Päärakennuksen alakerrassa sijaitseva valoisa Lasikuisti toimii ryhmätyötilana 4-8 henkilölle.