Kartanon suussa sulavat herkut – tilausravintolasi Hämeenlinnassa

Kartanon keittiö käyttää saatavuuden mukaan kotimaisia, pääosin lähituottajilta saatavia raaka-aineita ja lähijärvien kaloja. Myös sienet ja marjat tulevat paikallisilta poimijoilta ja keittiön yrtit kasvatetaan yrttipuutarhassamme. Leivät ja leivonnaiset ovat aina uunituoreita.


Kartanon riistaherkut eivät jätä kokenuttakaan kulinaristia kylmäksi. Käytämme vain villiä riistaa, joka takaa loistavan makuelämyksen. Valikoimastamme löytyy sorsaa, villisikaa, kuusipeuraa ja saksanhirveä.
Ruoka valmistetaan rakkaudella ja ruokalistoilla herkutellaan kunkin sesongin parhailla antimilla. Syksyiset rapukestit täplärapuineen ovat jo käsite.
Kertokaa meille toiveistanne, niin laadimme juuri Teidän tilaisuuteenne sopivan menun. Viihdytämme vieraitanne mieluusti myös viini- tai samppanjamaistiaisilla.


Pyydä tarjous!


Hahkialan Kartanon tilatuotteet

Valmistamme kartanon omista raaka-aineista tilatuotteita, jotka kokkimme tekevät ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Tuotteita voi ostaa vierailun yhteydessä kartanolla tai tilata myyntipalvelumme kautta (myynti@hahkiala.com). Tilatuotteiden saatavuus vaihtelee sesongin mukaan.


Lisätietoa ja tilaukset

Kerromme mielellämme lisää Kartanon laadukkaista tilatuotteista. 

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä.

Kaikille avoimet ruokatapahtumat

Hahkialan Kartanossa herkutellaan muutaman kerran vuodessa kaikille avoimissa yleisötapahtumissa. 


Kartanomme toimii tilausperiaatteella, mutta toivotamme yksittäiset vieraat tervetulleiksi mm. Hauhon Musiikkijuhlien ja Herkkujen Yön aikaan.


Lue lisää yleisötapahtumistamme täältä!


Oiva-raporttimme

Tilatuotteet

  • Isännän Rypsiöljy 5,50 €
  • Tarhurin omenamehu 5,50 €
  • Emännän suppissuola 6,00 € 
  • Barokki 7,50 € 
  • Puutarhurin ruususaippua 5,50 € 

Hinnat sisältävät ALV:n.