Hahkialan highlander, Kuva: Laura Riihelä

Hahkialassa haikutkin osallistuvat vastuullisuustyöhön!

Hahkialan Kartano on Euroopan maanomistajärjestön Wildlife Estates -tunnuksella palkitsema tila. Tärkein arvomme on huolenpito, joka kohdistuu niin vieraisiimme, henkilökuntaamme kuin luontoon ja yhteisöön missä toimimme. Toimimalla vastuullisesti niin taloudellisesta, ekologisesta kuin sosiokulttuurillisesta näkökulmasta edesautamme kestävää kehitystä ja tarjoamme vieraillemme vastuullisesti tuotetun laadukkaan palvelukokemuksen upeassa miljöössä.

Vastuullisuustyömme on jatkuvaa toimintojen kehittämistä ja joskus yllätyksellistäkin! Ympäristön hoidosta vastaavat kesätyöntekijämme eli haikut saapuivatkin viime viikolla hoitamaan arvokasta kulttuurimaisemaamme, alentaen samalla järvien typpi- ja fosforirasitusta.

Vieraamme pääsevät nauttimaan järvien kirkkaudesta, metsien rauhoittavasta hiljaisuudesta, kartanon puutarhan hurmaavasta kauneudesta, hämäläisestä maalaismaisemasta kaikkine luonnonantimineen ja aidosta lähiruoasta.

Kiitos vastuullisten valintojen tekemisestä!

Lue lisää vastuullisuuden teoista Hahkialassa

Seuraa meitä: LinkedIn, Facebook tai Instagram

#hahkialankartano #highlander #vastuullisuus #vastuullinenvalinta #vastuullisuusontekoja #kokoustavastuullisesti #visithäme #visithauho

0
Feed