Löydä parhaat höyhensaaret

Hahkialan mailta löytyy laaja valikoima laadukkaita ja rentouttavia majoitusvaihtoehtoja.

 

Kartanon pihapiirissä sijaitseva Pehtoorila toimii pienemmälle seurueelle mukavana tukikohtana, suurempi ryhmä majoittuu täyden palvelun Uiskolaan ja yksityisyyttä kaipaava löytää parhaimmat maisemat Villa Hahkialasta. 

 

Valitse oma suosikkisi ja nauti joka hetkestä hiljaisuuden keskellä.

Hahkialan Uiskolassa majoitus luontoa lähellä

Varaa näkymäsi Kirrisen kauniille järvelle!

 

Uiskolassa majoittuessa päivä alkaa parhaiten! Hämeenlinnan Hauholla sijaitseva majoitus sisältää 21 huonetta, joihin mahtuu yhteensä 38 henkilöä. Jokainen huone on sisutettu vaalean tyylikkääksi ja jokaisesta avautuu silmiä sivelevä näkymä järvelle. Osassa huoneista on parveke ja sviitistä löytyy ihana, oma puuterassi.

 

Huoneissa on omat WC- ja suihkutilat, TV, WLAN, työskentelypiste ja hiustenkuivaaja. Kaikki huoneet ovat savuttomia, ja varattavissa on myös kaksi lemmikkihuonetta.

Majoitustilojen yhteydessä on viihtyisä oleskelutila, jossa on iso taulutelevisio.

Kartanon vierastalot

Viihtyisä Hyyrylä tarjoaa hotellitasoista majoitusta

 

1900-luvun alussa valmistuneeseen puutaloon, Hyyrylään, on remontoitu upeat modernit Kartanon maisemaan sopivat hotellihuoneet huonekohtaisilla WC-suihkutiloilla.

Vierastalossa on yhteensä  11 superior-huonetta, joista 3 on yhden hengen huonetta ja 8 on kahden hengen huonetta. 

Lisäksi Hyyrylästä löytyy viihtyisä Aula.

 

Pehtoorila tarjoaa upeat maalaismaisemat

Pihan toisella laidalla sijaitsee Pehtoorin talo, jossa on kaksi samankokoista huoneistoa ja yksi pienempi huoneisto, Johtaja. Pehtooreissa on kaksi kahden hengen huonetta, yksi yhden hengen huone ja olohuone sekä terassi, mistä avautuu rauhaisat peltomaisemat.

Johtajan huoneistossa on kolme yhden hengen huonetta ja jaettavat WC- & suihkutilat.

 

Puutarhuri Steenroosin mökki omassa rauhassa

Entisen puutarhurin mukaan nimetty, Puutarhuri Steenroosin mökki, on oma erillinen pientalo puutarhan laidassa ja Hahkialan sviitti. 

Mökissä on erillinen makuuhuone, olohuone ja iso kylpyhuone.

 

 

Villa Hahkialassa on aikaa

perheelle ja ystäville!

Kirrisen järven rannalla siintelevä Villa Hahkiala on vain lyhyen ajomatkan päässä Helsingistä, Lahdesta ja Tampereelta.

Viehättävässä Villassa majoittuu mukavasti 8–10 henkilöä.


Voi myös varaa Villan suoraan Hahkiala Shopista! Villan varaustilanne on nähtävissä myös nettimökki.fi!

Villalla majoituspaikkoja löytyy 8-10:lle ja mukavasta päivästä Villa Hahkialassa voi toki nauttia isompikin joukko!

 

Villan alakerrassa on sauna- ja suihkutila, kodinhoitohuone, oleskelutila jossa takka ja levitettävä vuodesohva sekä kaksi kahden hengen makuuhuonetta, keskikerroksessa on keittiö, tupa, wc ja yksi kahden hengen makuuhuone, yläkerran korkealla parvella on yksi kahden hengen makuuhuone sekä parveke.


Varustelu:

Villan keittiöstä löytyy astiasto 10-12 hlölle. Keittiössä on astianpesukone, liesi(sähkö+puu), jää-pakastinkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja normaalit ruuan valmistusvälineet.  Alakerrasta löytyy pyykinpesukone kodinhoitohuoneesta ja televisio oleskelutilasta. Villalla on laituri, vene ja muutamat pelastusliivit löytyvät vajasta. Myös ilmainen nettiyhteys on vieraiden käytettävissä ja kesällä vieraiden käytössä on kaasugrilli ja soutuvene. 


Hinta alkaen:

495 € / vkl ja 935 € / vko

 

Varausaika:

VKL: pe klo 16:00 - su klo 12:00

VKO: pe klo 16:00 - pe klo 12:00

Kesä-elokuussa minimivuokrausaika 1 vko ja muina aikoina sopimuksen mukaan. 

 

Ranta:

Villa Hahkiala sijaitsee Kirrisen järven rannalla. Kirrisen järvessä on runsaasti lähteitä, pohjaltaan se on soraa ja mutaa. Villan päästä järvi on matalampi, mutta syvenee melko nopeasti. Uimaan mennessä suosittelemme käytettävän laituria. Valvotahan aina lapsia rannassa.

 

Palju:

Villalle vuokrattavissa myös 8 hlön palju. Esimerkkihinta 200 € / vkl, sisältäen paljun valmiiksi paikalle tuotuna, täytettynä sekä lämmityspuut.

 

Tutustu Villan varaus- ja peruutusehtoihin tästä.

Tiedustele