Löydä parhaat höyhensaaret

Hahkialasta löytyy laaja valikoima laadukkaita ja rentouttavia majoitusvaihtoehtoja.

 

Uiskolassa majoitut luonnonläheisessä maalaishotellissa, missä lähes kaikista huoneista on täysi järvinäköala. Kartanon pihapiirissä sijaitsevissa vierastaloissa eri kokoiset ryhmät majoittuvat yksityisesti ja Villa Hahkiala on varattavissa vuoden ympäri niin yksityisesti kuin yrityksille.

 

Valitse oma suosikkisi ja nauti joka hetkestä hiljaisuuden keskellä.

Majoitu luontoa lähellä Uiskolassa

Uiskolan huoneissa kauniit vaaleat sävyt ja puupinnat luovat rauhallisen tunnelman. Lähes kaikista huoneista on täysi järvinäköala ja sviitissä on oma terassi järvelle päin. Tarjolla on myös kaksi lemmikkihuonetta. Majoitustilojen seiniä koristaa ahvenamaalaisen valokuvaajan upeat luontokuvat.

 

Huoneiden yhteydessä on erillinen oleskelutila, Olohuone, joka soveltuu rentoon illanviettoon ja vaikka kisakatsomoksi.

 

Huoneissa on omat WC- ja suihkutilat, TV, WLAN, työskentelypiste ja hiustenkuivaaja. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Majoitu Hahkialan Kartanon vierastaloissa kartanon pihapiirissä

Hyyrylä

1900-luvun alussa valmistuneeseen puutaloon, Hyyrylään, on remontoitu upeat modernit Kartanon maisemaan sopivat hotellihuoneet huonekohtaisilla WC-suihkutiloilla.

Vierastalossa on yhteensä  11 superior-huonetta, joista 3 on yhden hengen huonetta ja 8 on kahden hengen huonetta. Jokainen maalaisromantiikkaa henkivä huone on sisustettu yksilöllisesti. Huoneesta avautuu maisema joko kartanon pihapiiriin tai avaraan peltomaisemaan. Hyyrylän yläkerrasta löytyy yhteinen oleskelutila, Vintti.

 

Pehtoorila 

Pihapiirin toisessa päässä sijaitsevasta Pehtoorilasta avautuvat maisemat isolle kosteikolle. Pehtoorilassa on kaksi  samankokoista huoneistoa, joiden avarasta olohuoneesta on käynti isolle terassille ja täysi keittiö on vieraiden käytettävissä pidempiaikaisessa majoituksessa. Yhdessä huoneistossa on kaksi kahden hengen huonetta ja yksi yhden hengen huone sekä jaettavat WC- & suihkutilat.

 

Puutarhuri Steenroosin mökki 

Entisen puutarhurin mukaan nimetty, Puutarhuri Steenroosin mökki, on oma erillinen pientalo puutarhan laidassa. Vaikka nimi on mökki, on talo oikeasti pieni sviitti puutarhan keskellä.

Mökissä on erillinen makuuhuone, olohuone, iso kylpyhuone kylpyammeen kera sekä katettu terassi.

Majoitu porukalla

Villa Hahkialassa

Kirrisen järven rannalla siintelevä Villa Hahkiala on loistava valinta kun koko perhe tai ystäväporuhka haluaa majoittua saman katon alla. Viehättävässä Villassa majoittuu mukavasti 8–10 henkilöä.


Voi myös varaa Villan suoraan Hahkiala Shopista! Villan varaustilanne on nähtävissä myös nettimökki.fi!

Tilat:

Villan sisääntulokerroksessa on keittiö, iso tupa, oleskelunurkka, WC ja yksi kahden hengen makuuhuone. Yläkerrasta löytyy kahden hengen makuuhuone omalla parvekkeella ja alimmassa kerroksessa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta,  sauna- ja suihkutila, kodinhoitohuone/WC ja oleskelutila, jossa takka. Pientä arjen luksusta lisää kotimaisten valmistajien tuotteet.


Varustelu:

Villan keittiöstä löytyy astiasto 12 hlölle. Keittiössä on astianpesukone, liesi(sähkö+puu), jää-pakastinkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja normaalit ruuan valmistusvälineet.  Alakerrasta löytyy pyykinpesukone kodinhoitohuoneesta ja oleskelutilassa on televisio. Villalla rannassa on laituri ja soutuvene vieraiden käytössä. Myös ilmainen nettiyhteys on vieraiden käytettävissä. Kesällä katetulta terassilta löytyy myös kaasugrilli ja ruokaryhmä. 


Hinta alkaen, sisältäen siivouksen:

690 € / vkl ja 1100 € / vko

 

Varausaika:

VKL: pe klo 16:00 - su klo 12:00

VKO: pe klo 16:00 - pe klo 12:00

Kesä-elokuussa minimivuokrausaika 1 vko ja muina aikoina sopimuksen mukaan. 

 

Ranta:

Villa Hahkiala sijaitsee Kirrisen järven rannalla. Kirrisen järvessä on runsaasti lähteitä, pohjaltaan se on soraa ja mutaa. Villan päästä järvi on matalampi, mutta syvenee melko nopeasti. Uimaan mennessä suosittelemme käytettävän laituria. Valvotahan aina lapsia rannassa.

 

Palju:

Villalle on vuokrattavissa myös 8 hlön palju. Esimerkkihinta 200 € / vkl, sisältäen lämmityspuut. Täyttö ja lämmitys erillismaksusta.

 

Tutustu Villan varaus- ja peruutusehtoihin tästä.

Tiedustele