Hyvien hetkien Hahkiala – kokoustaen ja juhlien Hämeenlinnan helmoissa!

Hahkialan Kartano tarjoaa vierailleen valoa, tilaa ja menneen maailman tyyliä nykymukavuuksin. Anna hiljaisuuden virkistää Hämeen sydämessä, kolmen järven keskellä Hauholla. Hahkiala sijaitsee vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, tunnin päässä Tampereelta ja Lahdesta. Tervetuloa kokemaan uniikki kartanomiljöö ja lämmin tunnelma!


Toimimme tilausperiaatteella ja olemme avoinna minimi kymmenen hengen ryhmille.Nostalgiaa nykyaikaisin mukavuuksin

Kartanon vieraanvaraisuudesta ovat vuosien saatossa nauttineet niin presidentit kuin muut historiamme merkkihenkilöt. Päärakennuksen majoitushuoneet on nimetty Hahkialassa vierailleiden presidenttien mukaan. Majoittua voi Rytin, Relanderin, K.J. Ståhlbergin, Ester Ståhlbergin, Kallion tai Svinhufvudin huoneessa. Myös kartanon vanhan omistajasuvun serkun, Aino Sibeliuksen, mukaan on nimetty huone ja Sibelius itse on jättänyt käynneistään merkinnän Finlandia Hymnin sävelin vieraskirjaamme.


Kulttuurihistorialliset tilat on uudistettu vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Kokoustaa voi niin Oikeuskanslerin vanhassa makuuhuoneessa kuin yli 100 vuotta vanhassa Makasiinissa.


Historialliset löylyt nautitaan Kartanon rantasaunalla, joka on kopio "Kultarannan" rantasaunasta.
2000-luvun Hahkiala kunnioittaa menneen ajan tyyliä modernein vivahtein

Vuonna 2001 nykyisen toimintansa aloittanut Hahkiala on moderni maa- ja metsätaloustila, joka tarjoaa tilauksesta puitteet erilaisille tapahtumille kauniissa kulttuurihistoriallisessa miljöössä. Hahkialan isäntä on uudistanut muunneltuun ruotsalaiseen barokkityylin rakennetun kartanon, pihapiirin, rakennukset ja ympäröivän barokkipuutarhan alkuperää sekä luontoa kunnioittaen. Kesäinen hetki puutarhassa onkin kuin pieni aikamatka kartanon ensimmäisen omistajan kotimaahan, 1600-luvun Ranskaan. 


Kartanon 8 erilaista tilaa tarjoavat toimivat puitteet niin 10 hengen palaveriin kuin 150 hengen illallisiin.

Kapasiteetti

Majoituskapasiteetti:
50 vuodepaikkaa


Kokouskapasiteetti:
10-70 henkilöä


Ravintolakapasiteetti:
10-130 henkilöä


Puutarhajuhlat tai cocktailtilaisuus:
10-200 henkilöä


Lisätilaa löydämme vastarannalta, Uiskolasta.

Tutustu Uiskolaan tästä.


Hahkialan ilmakuva Hahkialan kartanon tilukset