SAUNAMAAILMA

Rentoudu lempeissä löylyissä

 

Hyvät löylyt, laineen liplatus ja vieno tuulahdus järveltä tekevät päivästäsi täydellisen. 

Rantaviivan ääressä laineiden liplattaessa voit kokea ripauksen aitoa maalaisromantiikkaa. Hahkialan Uiskolassa nautit puulämmitteisen kelluvan saunamme lempeistä löylyistä ja pulahdat välillä järven pehmeisiin aaltoihin tai talvisin avantoon.  Pienemmälle seurueelle sopii hirsirakenteinen rantasaunamme, jonka lauteilta avautuu kaunis järvimaisema. Puulämmitteinen takkasauna tarjoaa mukavat tilat ja kauniit maisemat takkatulen loimusta nauttien. 

 

Kun haluat ripauksen luksusta, kannattaa pulahtaa Chymoksen vanhaan tammiseen viinitynnyriin paljuttelemaan. Lämmin kylpy tähtitaivaan alla, kuun valossa, on taatusti unohtumaton elämys! Kylvyn voi tilata myös aitona viinikylpynä.

 

Perinteinen suomalainen sauna viimeistelee onnistuneen päiväsi  ja johdattelee rentoon yhdessäoloon. 

 

Saunatilat Hämeenlinnassa – ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa.

Hahkialan Rantasaunat

Hahkialan Kartanolla voitte saunoa "presidentilliseen tyyliin", sillä Kartanon rantasauna on tarkka kopio Tasavallan Presidentin kesäasunnon, Kultarannan, saunasta. Puulämmitteisen saunan löylyt on taatusti lempeät. Saunan takkahuone soveltuu 15 hengen illanviettoon ja siellä on mukava rentoutua puulämmitteisen saunan lempeiden löylyjen jälkeen. Saunassa on erillinen pukuhuone ja laudepaikkoja noin 15.

 

Syksyllä 2014 valmistuneen rantasaunan laajennusosan pikkusaunasta avautuu huikeat näkymät järvelle. Saunan voi varata yhdessä tai erikseen pääsaunan kanssa. Laudepaikkoja noin 10. Muutaman askeleen päässä saunoista on puhdasvetinen Kirrisenjärvi, jossa talvisin avanto kutsuu rohkeaa!
Kesäisin saunailtaa voi jatkaa isolla terassilla grillijuhlien merkeissä.

Uiskolan Kelluva sauna & Rantasauna

Uiskolan erikoisuus on Kelluva sauna, joka on rakennettu Marinetek:n ponttonille. Puulämmitteisen saunan löylyt laineilla, upeat järvimaisemat lauteilta ja pulahdus järveen suoraan löylyhuoneesta on kokemus vailla vertaa. Talvisin saunasta pääsee suoraan avantoon. Vilvoittelutilana toimii saunan toisessa päädyssä sijaitseva veranta. Saunalla on tilava pukuhuone ja laudepaikkoja löytyy 18 hengelle.

 

Rantaviivan ääressä, Kelluvaa saunaa vastapäätä sijaitsee Uiskolan alkuperäinen rantasauna. Hirsirakenteisen saunan pukuhuoneessa on ripaus maalaisromantiikkaa ja lauteilta avautuu kaunis järvinäkymä. Laudepaikkoja saunassa on 10.

Kylpy viinitynnyrissä Hahkialassa

Kylpy viinitynnyrissä

Saunojen edessä on Kartanon erikoisuus eli paljuksi tehty Chymoksen vanha tamminen viinitynnyri, johon mahtuu kerralla kylpemään noin 12 henkilöä. Lämmin kylpy paljussa tähtitaivaan alla kuun valossa on taatusti unohtumaton elämys! Kylvyn voi tilata myös aitona viinikylpynä.