Kuva: Viola Minerva

JUHLAN AIKA

Nosta malja juhlan kunniaksi

 

Uiskolassa järjestät niin pienet intiimit perhejuhlat kuin suuret häät tai yrityksen kesäjuhlat. Avarat tilat, upea järvimaisema ja toimiva kokonaisuus viimeistä yksityiskohtaa myöten varmistavat juhlan tunnelman, jota vieraat muistelevat vielä pitkään. Vankan ammattitaidon omaava henkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme, Uisko Catering, auttaa mielellään juhlien suunnittelussa sekä järjestelyissä, jolloin voit keskittyä itse juhlaan.

Kuvat: Marissa Tammisalo

Hurmaavat häät, perinteiset perhejuhlat ja muut muistorikkaat tilaisuudet järvimaisemissa

Juhlatilat. Uiskolan lumoavat järvimaisevat luovat tunnelmallisen miljöön juhlille. Häät ja muut isommat perhejuhlat saavat meillä näyttämöksi avaran, 140 neliön, Uiskosalin tai intiimimpää perhejuhlaa vietät talon alakerran Lasiverannalla. Lisätilaa kesäjuhliin tuo iso juhlateltta ja tunnelmallista maalaismiljöötä arvostaville löytyy juhlatalo, Makasiini, Hahkialan Kartanon pihapiiristä.


Tarjoiluista koristeluun. Uisko Cateringin ammattilaiset loihtivat menun juhlaan kuin juhlaan. Myös koristelun suunnitteluun ja ripustamiseen saa meiltä apukädet. Tutustu Uisko Cateringin herkulliseen vaihtoehtoihin. Tiloihin voit tuoda omat juomatarjoilut toiveidesi mukaan.

 

Matkasta majoitukseen. Hauhon keskiaikaiselta kivikirkolta hääpari voi taittaa matkan vaikka hevoskyydillä ja meiltä saat myös yhteystyökumppanimme kautta kuljetuksen vieraillesi. Kun ilta laskeutuu ja tanssikenkä alkaa painaa, vieraat voivat majoittua tasokkaisiin hotellihuoneisiimme aiva juhlatilan vieressä. Lisää majoituskapasiteettia löytyy vastarannalta Hahkialan Kartanon vierastaloista ja hääparille ikimuistettavan majoituksen järjestät Hahkialan Kartanon pihapiirissä sijaitsevassa Puutarhuri Stenroosin mökissä.


Saunaa ja brunssia. Juhlavieraat ovat tervetulleita jäämään ja viihtymään pidemmänkin aikaa. Juhlan jälkeisenä aamuna laitetaan rannassa puulämmitteiset saunat lämpiämään ja katetaan brunssi auringossa kylpevälle Lasiverannalle.

Tiedustele

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tyyli: Juuli Hakkarainen & Kuva: Laura Riihelä

Uiskosali

Avaraan Uiskosaliin voidaan kattaa 8 hengen pöydät tai pitkät pöydät. Saliin katetaan myös herkullinen buffetpöytä ja ikkunoista ihaillaan Kirrisenjärvelle aukeavaa upeaa maalaismaisemaan. Salissa on 120 asiakaspaikkaa.

Uiskosali, juhlatila

Uiskolan Lasiveranta & ravintolasali

Yki Nummen ja Lisa Johansson-Papen 1950-luvun designvalaisimet koristavat tunnelmallista tilaa. Lasiverannan yhteydessä löytyy myös kaunis Ruokasali. Tilassa on yhteensä 100 asiakaspaikkaa.

Uiskolan Lasiveranta, juhlatila

Juhlateltta

Kesäiseen juhlaan lisätilaa saa tukevasta juhlateltasta.

Teltta on 6 metriä x 12 metriä ja se voidaan pystyttää Uiskolan rannassa olevalle viheriölle.

Juhlateltta, Uiskola

Hahkialan Viljamakasiini

Vuonna 1911 valmistuneen Viljamakasiinin yläkerrassa sijaitseva makasiini muuttuu rennoksi juhlatilaksi, hämyiseksi klubiksi tai säihkyväksi diskoksi tarpeen mukaan. Tilan edessä oleva aula toimii hyvin tarjoilutilana.

Makasiini, juhlatila