Kuva: Viola Minerva

JUHLAN AIKA

Nosta malja juhlan kunniaksi

 

Hahkialan Uiskola on tunnettu upeista juhlistaan, kauniista kattauksistaan sekä maukkaasta keittiöstään. Maillamme järjestät niin pienet intiimit perhejuhlat kuin suuret häät ta yrityksen kesäjuhlat. Kauniit puitteet, upeat maisemat ja toimiva kokonaisuus viimeistä yksityiskohtaa myöten takaavat tunnelman, jota vieraat muistelevat vielä pitkään.

Kuvat: Marissa Tammisalo

Hurmaavat häät, perinteiset perhejuhlat ja muut muistorikkaat tilaisuudet järvimaisemissa

Juhlatilat. Tunnelmasista juhlaa vietät Uiskolan historiallisessa ympäristössä. Häät ja muut isommat perhejuhlat saavat meillä näyttämöksi 140 neliön Uiskosalin tai intiimimpää perhejuhlaa vietät talon alakerran Lasiverannalla. Molemmista tiloista ihailet lumoavaa järvimaisemaa. Historiallisessa Hahkialan miljöössä vietät rentoa maalaishenkistä juhlaa 1911 valmistuneessa Viljamakasiinissa.

Tilat muuttuvat moneksi ja olemme mielellämme mukana suunnittelussa. 


Tarjoiluista koristeluun. Uisko Cateringin ammattilaiset loihtivat menun juhlaan kuin juhlaan. Myös koristelun suunnitteluun ja ripustamiseen saa meiltä apukädet. Tutustu Uisko Cateringin herkulliseen vaihtoehtoihin. Tiloihin voit tuoda omat juomatarjoilut toiveidesi mukaan.

 

Matkasta majoitukseen. Hauhon keskiaikaiselta kivikirkolta hääpari voi taittaa matkan vaikka hevoskyydillä ja meiltä saat myös yhteystyökumppanimme kautta kuljetuksen vieraillesi. Kun ilta laskeutuu ja tanssikenkä alkaa painaa, vieraat voivat majoittua tasokkaisiin hotellihuoneisiimme. 


Saunaa ja brunssia. Juhlavieraat ovat tervetulleita jäämään ja viihtymään pidemmänkin aikaa. Juhlan jälkeisenä aamuna laitetaan sauna lämpiämään ja katetaan brunssi auringossa kylpevälle Lasiverannalle.

Tiedustele

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tyyli: Juuli Hakkarainen & Kuva: Laura Riihelä

Uiskosali

Avaraan Uiskosaliin voidaan kattaa 8 hengen pöydät tai pitkät pöydät. Saliin katetaan myös herkullinen buffetpöytä ja ikkunoista ihaillaan Kirrisenjärvelle aukeavaa upeaa maalaismaisemaan. Salissa on 120 asiakaspaikkaa.

Uiskolan Lasiveranta & ravintolasali

Yki Nummen ja Lisa Johansson-Papen 1950-luvun designvalaisimet koristavat tunnelmallista tilaa. Lasiverannan yhteydessä löytyy myös kaunis Ruokasali. Tilassa on yhteensä 100 asiakaspaikkaa.

Uiskolan Lasiveranta

Hahkialan Viljamakasiini

Vuonna 1911 valmistuneen Viljamakasiinin yläkerrassa sijaitseva makasiini muuttuu rennoksi juhlatilaksi, hämyiseksi klubiksi tai säihkyväksi diskoksi tarpeen mukaan. Tilan edessä oleva aula toimii hyvin tarjoilutilana.

Jätä tarjouspyyntö