• 16/09/2021 - Liisa Vaalgamaa
  Yhteistyön voimalla merkittävään ruokamatkailutekoon!

  Hungry for Finland -ruokamatkailukilpailun voittajat palkittiin tänään 16.9.2021 Helsingin kaupungintalolta. 

  Nielu metsäravintola on 2021 Suomen paras ruokamatkailutuote. Lämpimät onnittelut voittajalle!

  Lisäksi palkittiin kolme merkittävää ruokamatkailutekoa, joiden joukkoon pääsi upea yhteistyötuotteemme Taste of Slow Häme, Taste of Häme -verkosto: Hahkialan Kartano, Pekkolan tila, Iloranta & Tiirinkoski.

  Myös Kyrö illallispaketti, Kyrö Distillery Home ja Menu Nokka, Ravintola Nokka saivat kunniamaininnan hienosta tuotteistaan, lämpimästi onnea myös molemmille!

   

  Lainaus Hungry for Finland sivuilta kilpailun taustasta:

  Kilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään vastuullisuuteen ja paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haettiin yrityksiä ja yhteisöjä, jotka ovat innovatiivisia ruokamatkailun edelläkävijöitä ja tarjoavat matkailijoille ruokaan liittyviä elämyksiä. Kilpailun tavoitteena on vahvistaa elämyksellisen ruokamatkailun tuotteistamista Suomessa, etsiä ruokamatkailun kärkituotteita ja vahvistaa aitoa yhteistyötä. Vuoden 2021 kilpailu on järjestyksessä neljäs, edelliset kilpailut olivat vuosina 2015, 2017 ja 2019.

  Lue lisää
 • Hahkialan kesän tapahtumat 2021
  11/06/2021 - Liisa Vaalgamaa
  Hahkialan Kesä 2021

  Hahkialan kesässä tapahtuu, lämpimästi tervetuloa vierailemaan!

  Lue lisää
 • Hahkialan highlander, Kuva: Laura Riihelä
  02/06/2021 - Liisa Vaalgamaa
  Hahkialassa haikutkin osallistuvat vastuullisuustyöhön!

  Hahkialan Kartano on Euroopan maanomistajärjestön Wildlife Estates -tunnuksella palkitsema tila. Tärkein arvomme on huolenpito, joka kohdistuu niin vieraisiimme, henkilökuntaamme kuin luontoon ja yhteisöön missä toimimme. Toimimalla vastuullisesti niin taloudellisesta, ekologisesta kuin sosiokulttuurillisesta näkökulmasta edesautamme kestävää kehitystä ja tarjoamme vieraillemme vastuullisesti tuotetun laadukkaan palvelukokemuksen upeassa miljöössä.

  Lue lisää
 • 19/05/2021 - Liisa Vaalgamaa
  Kesäresidenssi Hahkialan Kartanolla!

  Ilahdutamme omatoimimatkailijoita vuokraamalla kartanon pihapiiristä kahta vierastalo Pehtoorilan asuntoa kesällä 2021. Majoitu omassa rauhassa, kun vierailet ystävien mökillä Hauholla tai varaa molemmat asunnon isomman perheen tai ystäväporukan kesälomalle.

  Lue lisää
 • 19/05/2021 - Liisa Vaalgamaa
  Hauskaa yhdessäoloa ulkoilmassa petankkia pelaten

  Juuri nyt on oikea aika tankata energiaa ja D -vitamiinia kokouksen piristeeksi tai työhyvinvointipäivän iloksi! Toki kierros petankkia sopii myös lomapäivän piristeeksi Kartanon barokkipuutarhassa, huvimajan kupeessa, on pihapelejä varten kenttä ja kierros petankkia liikuttaa lempeästi niin niveliä kuin mieltä. 

  Lue lisää
 • Taste of Slow Häme -ruokamatkailutuote
  17/03/2021 - Liisa Vaalgamaa
  Taste of Slow Häme -ruokamatkailutuote

  Nauti maaseudun rauhasta, hämäläisestä vieraanvaraisuudesta ja aidoista elämyksistä Järvi-Suomen sydämessä, Hämeenlinnan Hauholla. Taste of Slow Häme tarjoaa läpileikkauksen hämäläisten kartanoiden, perinteisten maatilojen, kiireettömän elämäntavan sekä paikallisten ruokaelämysten maailmaan, tämä jos mikä on suomalaista luksusta parhaimmillaan!


  Paketti on ostettavissa ajalla 18.-20.6.2021, 1.-3.10.2021 ja 14.-16.1.2022 (yksittäiset varaukset). Lisäksi ryhmille tilauksesta ympäri vuoden.

  Lue lisää
 • Hybridikokous on uusi musta
  15/02/2021 - Liisa Vaalgamaa
  Hybridikokous Hahkialassa

  Hahkialan isot kokoustilat mahdollistavat riittävät turvavälit, jotta kokoustaminen paikan päällä on turvallista ja Vaddion soundbar -järjestelmä mahdollistaa sujuvan etäosallistumisen.

  Lue lisää
 • Villa Hahkialaan etätöihin
  14/02/2021 - Liisa Vaalgamaa
  ​INSPIROIVAN ETÄTYÖPÄIVÄN RESEPTI - Villa Hahkiala

  Jos etätyöt jatkuvat, mutta seinät kaatuvat kotona päälle, niin suuntaa maaseudun inspiroivaan miljööseen! Villa Hahkialassa työpisteeltäsi avautuvat meditatiiviset maisemat ja työpäivää voit rytmittää

  kävelylenkillä Hahkialan Kartanon upeissa maisemissa tai kuntosalillamme. Avarat tilat mahdollistavat myös pienemmät kokoukset.

  Lue lisää
 • Vieraile turvallisesti Hahkialassa
  13/02/2021 - Liisa Vaalgamaa
  TURVALLISIA KOHTAAMISIA

  Meillä Hahkialassa voit kokoontua ja majoittua väljästi omassa rauhassa. Ympäröivä upea luonto ja kartanon monipuoliset tilat luo puitteet turvalliseen yhdessä tekemiseen.  Lue lisää
 • Hahkialan Kartanon getawayt & minilomat 2021
  13/02/2021 - Liisa Vaalgamaa
  ​IRROTTAUDU ARJESTA LÄHILOMALLA

  Hahkialan Kartano avaa ovensa yksittäisille vieraille viitenä viikonloppuna alkuvuoden aikana.

  Lue lisää